Служебният министър на Културата Велислав Минеков отдие до централата на

...
Служебният министър на Културата Велислав Минеков отдие до централата на
Коментари Харесай

Минеков отиде до централата на ГЕРБ, но не се качи при представителите на партията

Служебният министър на Културата Велислав Минеков отдие до централата на ГЕРБ. По-рано през днешния ден от ведомството пуснаха известие, че той ще връчи писмо по отношение на процедурата по освобождение на двата етажа, където се обитава партията.

Представители на ГЕРБ чакаха министъра да се качи, само че той заставам пред аснсьора и чакаше представител на партията да слезе. По думите на Минеков писмото е с оведомителен темперамент. Служебният министър на Радев съобщи, че в случай че никой не слезе, документът ще бъде изпратен и по административен път. В последна сметка той остави писмото на портала и излезе.

На въпрос на публицисти, дали това не е наказване той съобщи:

„ Не е наказване. Трябва да спасим НДК. НДК би трябвало да се оправя със личния си бюджет. Трябва да има облага “, съобщи той.

В офиса на партията чакаха Минеков да се качи, само че това не се случи.

„ Това не ви ли припомня за времена от педи 30 години “, попита медиите зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„ Всяка партия има право на централа. Ние разбрахме за визитата на Минеков от известие на Министерство на културата. Всички си даваме сметка, че този театър се прави, с цел да удовлетворяват упованията на тези, които се радват на всички дребни или огромни процеси на изчегъртването на партия ГЕРБ. “, добави Росен Желязков.

„ В миг, в който чакаме да имаме постоянно държавно управление, което да взема решение проблемите на страната, жителите и бизнеса, това са зрелища, в които за жалост няма самун. Нито по смисъла на закона, нито по смисъла на умишлен акт, няма съображение и причина да напуснем. Това не е НДК. Това е административна постройка, която преди доста години е строена за потребностите на министерството на защитата. Договорът ни не е изминал. Всяка парламентарно показана партия има право на централа. “, добави Желязков.

Очаквайте детайлности! 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР