Служебният кабинет отчита дейността си през изминалите близо шест месеца

...
Служебният кабинет отчита дейността си през изминалите близо шест месеца
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: Служебният кабинет прави отчет за свършеното от началото на мандата

Служебният кабинет регистрира активността си през миналите близо шест месеца в свое намерено съвещание.

Премиерът Гълъб Донев и министрите от правителството показват резултатите от работата си от началото на мандата до сегашния миг.

Отчетът на кабинета стартира малко след 10 часа.

" Държа да отбележа, че ние сме най-дълго управлявалото краткотрайно държавно управление. Правителството, което нямаше даже 100 часа заем на доверие и най-важното - държавно управление на дейностите в екип. Най-добрият метод за оправянето с неоснователните обвинявания и лъжите са резултатите от добре свършената работа. На финала на мандата ни е демонстрираме какво направихме до момента в който другите приказваха ", разяснява Донев при започване на съвещанието.

Две седмици по-рано служебният министър-председател изиска от сътрудниците си да приготвят докладите по този начин, че да може " и шестгодишно дете да ги разбере ".

Премиерът уточни, че когато са встъпили в служба като служебно държавно управление, не са подозирали, че през януари 2023 година мандатът на краткотрайна власт към момента ще е в действие. Вторият мандат за сформиране на постоянно държавно управление е в ход, краят на нашия мандат наближава, означи Донев.



Очаквайте детайлности!

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР