Служебните министри, назначени от президента Румен Радев, влязоха в сградата

...
Служебните министри, назначени от президента Румен Радев, влязоха в сградата
Коментари Харесай

Служебните министри влязоха в МС с полицейски кордон

Служебните министри, назначени от президента Румен Радев, влязоха в постройката на Министерски съвет за постоянното съвещание тази заран или с кордон служители на реда, или през задния вход. Това се случва поради блокадата на БОЕЦ пред централния вход. От понеделник от организацията са пред Министерски съвет и упорстват за оставката на енергийния министър Росен Христов. Протестиращите се оповестиха още против подновяването на договарянията с " Газпром ".

Въпреки блокадата министрите влязоха в залата, а съвещанието стартира тъкмо в 10 ч. Служебният министър председател Гълъб Донев го откри с нападки, ориентирани към политическите партии, критикуващи кабинета:

" Предизборната акция стартира преди формалния старт и - за жалост - има фактори, които възприемат нас, служебното държавно управление, като съперник в тази акция и желаят за извлекат съмнителни политически изгоди на наш тил. "

След това той прикани политическите обединения да си намерят съперници другаде. В умозаключение Донев апелира министрите си да са спокойни и да не дават отговор на въпросите на политическите партии:  " Да запазим успокоение и хладнокръвие, нашата първа задача е да решаваме проблеми, а не да влизаме в полемики с тези, които са ги основали с дейности или бездействия. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР