Слуховете около ново потенциално попълнение в франчайза упорито ни обсипват,

...
Слуховете около ново потенциално попълнение в франчайза упорито ни обсипват,
Коментари Харесай

Sledgehammer Games вече усилено работи по следващата Call of Duty

Слуховете към ново евентуално попълнение в франчайза настойчиво ни обсипват, само че Activision се намеси, с цел да приключи всички спекулации да удостовери че да, ще има нова Call of Duty игра скоро и тя ще бъде създадена от Sledgehammer Games . Дан Алегре, шеф на Activision, разяснява:

„Много се вълнуваме да разкрием тазгодишното премиум Call of Duty издание. С създаването се е заел екипът от Sledgehammer Games. Играта наподобява ужасно и към този момент ще я пуснем на пазара по проект през есента…“

Алегре загатна също, че новата видеоигра цели да „се интегрира и усъвършенства „. Той не се впусна в елементи, само че най-вероятно връзката сред двете заглавия ще е като на правилото на Black Ops – Cold War – ще се употребява обща библиотека от оръжия и бойни пропуски. Новата игра ще съдържа, типично, сингъл-плеър акция, мултиплеър режим и специфичен тип кооперативна игра. Засега Activision отхвърля да разяснява кой исторически интервал ще бъде обиден от играта, само че поради кодовото ѝ име „ Вангард „, може би ще има нещо общо с морските сражения през Втората международна война.

Sledgehammer Games имат дълго портфолио с игри, правени за Activision и Call of Duty франчайза. Последното заглавие, напълно създадено от нея, беше WWII през 2017. След него екипът работи кооперативно и върху Black Ops – Cold War, която излезе предходната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР