Случвало ли се е, когато сте в собствения си дом,

...
Случвало ли се е, когато сте в собствения си дом,
Коментари Харесай

Умните домакини използват оцет и сол, те изчистват апартамента от отрицателна енергия

Случвало ли се е, когато сте в личния си дом, да се чувствате тревожни и напрегнати? Не сте сполучливи във финансово отношение или във взаимоотношения с хората? Често боледувате или околните ви са заболели? Това може да е знак, че прекалено много отрицателна сила се е натрупала във вашата среда.

В мрежата се появиха публикации и видеоклипове, описващи способ, който - както твърдят неговите поддръжници - открива и почиства стаята от неприятни трептения и негативизъм. Милиони хора към този момент са се срещнали с метода. Формулата е доста е елементарна, а основата е транспарантна чаша, оцет и сол. Вижте защо става дума.

 сол и оцет

Откъде идва неприятната сила в къщата?

Източникът на отрицателни трептения, които пропиват дома ни, може да бъде скептицизъм, отрицателен метод към живота, възприятие на ревнивост или виновност – наша, на близки или хора, които ни посещават. Лошите страсти също пораждат кавги или заболявания, фотоси на умряли хора или тъжни картини. Те може и да са завещание от предходните наематели или притежатели на жилището. 

 сол и оцет

Как да се отървете от отрицателната сила – доста елементарен способ

Рецептата, добила голяма известност в интернет, се основава на античния способ на Фън Шуй, който употребява сол за разчистване на стаите - един от най-ефективните абсорбатори на отрицателна сила. Какво би трябвало да извършите, с цел да освободите дома си от неприятните страсти?

Пригответе чисто (за предпочитане към момента неизползвано), транспарантно, безпрепятствено стъкло (без шарки). Напълнете 1/3 със сол (може да е морска, хималайска или елементарна каменна), 1/3 с вода и 1/3 с бял оцет.

 сол и оцет

Поставете съда на незабележимо място в ъгъла на стаята, където подозирате неприятна сила. Оставете за към ден.

След като отмине това време деликатно огледайте стъклото. Ако е като първоначално - помещението е свободно и чисто от неприятни страсти. Ако обаче има петна по него или цветът е изменен, да вземем за пример зеленикав - в стаята има негативни трептения. В този случай създателите на рецептата предлагат да повторите всичко изначало и по този начин до момента в който чашата остане чиста. Те също по този начин акцентират, че наличието би трябвало да се изхвърли в тоалетната и да не забравяте да пуснете водата незабавно по-късно

Пробвайте и споделете този способ и няма да останете разочаровани.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР