Случката се разиграва в МонтанскоОкръжен съд – Монтана одобри споразумения

...
Случката се разиграва в МонтанскоОкръжен съд – Монтана одобри споразумения
Коментари Харесай

Условна присъда за трима мъже, отвлекли ученичка за булка

Случката се разиграва в Монтанско

Окръжен съд – Монтана утвърди съглашения за санкции по 3 години „ Лишаване от независимост “ условно за трима мъже, отвлекли ученичка, с цел да я оженят за единия от тях.

Според документите по делото на 20 февруари 2020 година към 18:00 часа в с. Дондуково, област Монтана, братята Б. Б./42 г./, Д. Б./34 г./ и Я. Я //21 г./ - наследник на Б. Б., и тримата от село Расово, спрели на улица в Дондуково Й. В., която се прибирала от учебно заведение в дома си, и я качили принудително в автомобил „ Фолксваген “.

В Расово Д. Б. и Б. Б. обяснили на Й. В., която е тяхна братовчедка, че желаят да я оженят за Я. Я., само че тя не се съгласила и отказала да слезе от автомобила. Тогава тримата мъже, дружно с майката на Я. Я.. и момичето, тръгнали с колата към град Кардам, където считали да укрият отвлечената при свои родственици. По пътя в град Бяла автомобилът бил спрян от чиновници на Министерство на вътрешните работи и до момента в който униформените правили инспекция, Й. В. извикала, че е отвлечена и помолила за помощ. Похитителите били арестувани и против тях е формирано досъдебно произвеждане. Пред съда Б. Б., Д. Б. и Я. Я. – и тримата неосъждани, се признаха за отговорни и обявиха, че непринудено подписват съглашения за санкции „ Лишаване от независимост “ за период от 3 години за всеки един от тях, чието изтърпяване да бъде отсрочено с изпитателен период от 5 години.

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР