Случаят от Зимбабве е един от най-интригуващите случаи на регистрирани

...
Случаят от Зимбабве е един от най-интригуващите случаи на регистрирани
Коментари Харесай

Мистериозният НЛО инцидент, видян от 62 деца

Случаят от Зимбабве е един от най-интригуващите случаи на регистрирани свидетелства на НЛО, тъй като 62-ма ученика разказват по еднакъв метод множеството летателни обекти и съществата, които са видели.

Събитието се случило сутринта на 16 септември 1994 година в региона на дребното частно главно учебно заведение в градчето Рува, на 20 километра от столицата на Зимбабве - Хараре. Там се обучавали към 80 деца на локални поданици и на работещи в страната чужденци.

Във въпросната заран съвсем всички деца от учебното заведение били на двора в огромно междучасие, а целия училищен колектив бил в постройката, където провеждали разискване на настоящи задания.

Според свидетелствата на учителите в един миг се чули писъци и крясъци откъм двора и по-късно при тях нахълтали десетки разчувствани и уплашени деца.

Разследването на случая разказва следната картина:

62 деца са си играели в учебния двор, когато видели три странни обекта в небето, които се приближавали към учебното заведение.

Движението им не било неотклонно, а приличало на подскоци в небето. Трите огромни движещи се обекта, изчезвали и се появявали на разнообразни места в небето с невероятна скорост, като че ли се телепортирали напред, приближавайки се от ден на ден към децата, до момента в който най-после не се приземили на към 100 метра зад учебния двор.

Обектите кацнали на земята, а по-късно на върха на един от тях се появил облик онлайн създание.

Децата разказват съществото като невисок човек, с тънка шия, глава с неестествено огромни очи и нещо сходно на дълга черна коса.

Децата били ужасени, тъй като първата мисъл, която пристигнала в съзнанието им била, че създанието е дявол, който идва да ги изяде. Този боязън бил подбуден от локална легенда, която споделя за зло творение, наречено Токолоши, което разболява и убива, а от време на време яде и деца.

Ужасът растял в мозъците на учениците (тогава на възраст сред 5 и 12 години), тъй като съществото тръгнало към тях, То извървяло малко разстояние в посока на учениците, само че не стигнало до тях, а спряло и като че ли изчезнало. След това още веднъж го видели до основния обект. Малко по-късно обектите се издигнали в небето и изчезнали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР