Случаите на странно изчезнали хора в националните паркове се увеличават

...
Случаите на странно изчезнали хора в националните паркове се увеличават
Коментари Харесай

Случаите на странно изчезнали хора в националните паркове се увеличават

Случаите на необичайно изчезнали хора в националните паркове се усилват …Има хиляди неразкрити случаи на изчезнали лица в националните паркове и горите в Съединени американски щати и по света.Дейвид Паулидес, някогашен чиновник на реда и сегашен частен следовател, разгласява четири книги, описващи тези притеснителни изгубвания.Хиляди случаи на необичайно изчезнали лицаВсяка година хиляди хора изчезват. Много от тези случаи са позволени или най-малко повода е открита.Непознати хора отвличат деца за откуп или по-лошо, отчуждени родители отвличат личните си деца от някогашни съпрузи, а закононарушенията водят до изгубвания с очевидно престъпен темперамент.
Но има случаи, които са в действителност необясними, като тези, разказани в детайли в книгата на Паулидес „ Липсващите 411 “ и трите тома, оповестени след нея.Тези случаи се разграничават по чудноват метод от другите случаи на изчезнали лица. Те се случват в отдалечени региони на националните паркове и горите, а федералните организации не наблюдават и не споделят информация.Обезпокоителни прилики в детайлите на случаитеВсички случаи, които са в детайли документирани в книгите, са се случили в 52 ясно избрани географски клъстера. Скалистите планини и Тихоокеанската крайбрежна верига Сиера са двете области, в които са съсредоточени случаите.Колорадо, Мичиган, Джорджия и Арканзас са други горещи точки. Включени са и други страни, като доста случаи са документирани в Канада и Европа.Местата на огромна надморска височина, блата и осеяни с камъни пейзажи са типични места, където хората изчезват.Много от жертвите са във физическа форма, добре оборудвани с екипировка за намерено, даже ловни оръжия, които са осведомени с региона, от който изчезват.Голям брой случаи включват хора, които изчезват ненадейно по време на туризъм или къмпинг със фамилията и приятелите си.Голям % от жертвите, чиито тела са открити, са с изчезнали обувки и чорапи, макар, че са изчезнали в студено време, където това, че са без обувки, може да бъде единствено по себе си смъртна присъда.

 1 1 - Случаите на необичайно изчезнали хора в националните паркове се усилват
Обувките се намират рядко. По-голямата част от жертвите са мъже, с умствени увреждания по някакъв метод или в гениалния интелектуален диапазон.Телата им се откриват на височини, а не където са били забелязани за последно живи, което поражда въпроса: по какъв начин са могли да стигнат до такова недостъпно място …?В един от случаите доктор отива с другари на туризъм до зимна хижа. Всички са били там преди и са в чудесно физическо положение, оборудвани с нови уреди за сняг.Мъжът изчезва откакто изпреварва малко останалите напред по пътеката. Открит е две седмици по-късно, на благи, на стотици фута височина, в стръмно дере с цялото си съоръжение и хранителни запаси, които не са употребявани, а обувките му ги няма на никое място.Четете още: Съществуват ли `планински хора`, които отвличат, убиват и изяждат жертвите си?В различен случай, момиче потегля на кон към къмпинг до отдалечено езеро в националния парк Йосемити с огромна група хора, в това число татко й.След идването си, останалите гледат по какъв начин тя се отдалечава малко сред дървета и по-късно внезапно изчезва. Екипите за търсене и избавяне идват бързо, само че даже избавителните кучета не могат да намерят някаква диря.Какво предизвиква тези изгубвания?Паулидес споделя, че може да изключи някои аргументи. Той има вяра, че не са серийни убийци и деликатно изключва всеки случай, който може да има просто пояснение, като самоубийство или инцидентно удавяне.Други допускат, че аргументите варират от отвличания на Бигфут или диви хора, живеещи в горите и консумиращи човешка плът, до извънземни.

 2 1 - Случаите на необичайно изчезнали хора в националните паркове се усилват
Много хора, които са наблюдавали проучванията на Паулидес подозират, че Бигфут или сходен криптид отвлича хора, може би като източник на храна.Телата, които са откривани, и които не са ядени или разчленени, нормално не демонстрират повода за гибелта. Тя не може да бъде избрана по време на аутопсия. Някои откриватели считат, че тези същества се хранят от самия боязън.Други настояват, че е по-вероятно в тези произшествия да вземат участие извънземни, или жертвите са попаднали във времева крива и са влезнали в друго измерение.Удивителен брой тела на изчезналите се намират в региони, които към този момент са били интензивно претърсени седмици преди този момент.Мистерията продължаваВсе повече частни лица и създатели се интересуват от тези притеснителни изгубвания на хора. Паулидес и други пенсионирани чиновници на правоприлагащите и избавителните служби основават уеб страница, в който се разгласяват и постоянно актуализират отчети за случаи, карти и имена на жертви.От многото документирани случаи се вижда, че от публикуването на книгата „ Липсващите 411 “ през 2012 година се е нараснал броят на случаите на изчезнали лица.Някои се чудят дали някой или нещо, което е отговорно за отвличането на тези хора, следи и реагира, когато хората се доближават до разгадаването на мистерията …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР