Словенската агенция Pro Transfer, която подписа договор с капитана на

...
Словенската агенция Pro Transfer, която подписа договор с капитана на
Коментари Харесай

Словенската агенция внесе яснота за договора си с големия роден талант

Словенската организация Pro Transfer, която подписа контракт с капитана на юношеския народен тим до 15 години Кристиян Горянов внесе изясненост пред Sportal.bg към договора си с младия гений от Национал. Договорът сред двете страни няма да е за посланичество, което би било срещу разпоредбите на ФИФА поради дребната възраст на играча - 14, а компанията ще му оказва помощ в развиването в психически и маркетингов аспект. 
 Назрява скандал към един от огромните родни гении Назрява скандал към един от огромните родни гении
" Категорично желая да подчертая, че договорът, който подписахме с Кристиян и родителите му не е за посланичество. Ние сме добре осведомени с разпоредбите в България и ФИФА, както и с локалните закони, които изцяло съблюдаваме. Все отново, имайте поради, че нашата организация не дава единствено представителни услуги на своите клиенти, само че и други такива като, само че освен, коучинг, маркетингови услуги и други. Аз самият владея лиценз за коучинг и работех като шеф на кариерен център към Приморския университет в Словения. Ето за какво, заради нашия опит в региона, ние, дружно с родителите на Кристиян, сключихме контракт за даване на коучинг и маркетингови услуги за Кристиян. Кристиян и родителите му имат вяра, че личностното развиване и умственото израстване са толкоз значими, колкото и развиването на футболния терен ", сподели пред Sportal.bg Елвис Басанович - притежател на организацията Pro Transfer.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР