Българският баскетболист Емил Стоилов и клубният му тим Менорка завършиха

...
Българският баскетболист Емил Стоилов и клубният му тим Менорка завършиха
Коментари Харесай

Емил Стоилов и Менорка завършиха сезона със загуба, Константин Костадинов на ниво за Аликанте

Българският баскетболист Емил Стоилов и клубният му отбор Менорка приключиха със загуба сезона във второто равнище на Испания - Leb Oro.

Играчите на Хавиер Самора позволиха тежко проваляне от състава на Форка Лейда със 70:105 като посетител.

Стоилов се появи на паркета запаса и за близо 15 минути в игра се регистрира с 5 точки, 4 битки и 2 асистенции. При стрелбата си центърът бе 2/4 отблизо разстояние и 1/3 от линията за осъществяване на наказателни удари.

Така Менорка приключи акцията на 12-а позиция с баланс 14-20, до момента в който в това време Форка Лейда се подреди 3-и в подреждането и занапред му следва присъединяване в плейофите за промоция в Лига Ендеса.



Първият противник на тима от Каталуния ще бъде Аликанте, където се подвизава различен български национал в лицето на Константин Костадинов.

В последния кръг юношата на Реал Мадрид приключи с 9 точки, 8 битки, 1 асистенция и 1 чадър за 27 игрови минути като титуляр при провалянето на своя отбор със 73:83 от Сан Пабло Бургос.

Първите два дуела от конфликта сред Форка Лейда и Аликанте са на 16 и 18 май в залата на каталунците. Играе се до три триумфа от пет мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР