Жена, която загуби почти 12 камъка след две операции за

...
Жена, която загуби почти 12 камъка след две операции за
Коментари Харесай

Жена твърди, че има „привилегия за кльощава“, след като се подложи на две операции за отслабване

Жена, която загуби съвсем 12 камъка след две интервенции за намаляване, счита, че хората се отнасят към нея по друг метод, в този момент, когато е по-слаба.

Иси 24-годишната Монтгомъри сподели, че усеща, че има „ привилегия за кльощаване “, в този момент, когато носи размер 14. По време на изолацията тя изпълня и носеше облекла с размер 32 и тежеше 24-ти 11 фунта, само че искаше да промени метода си на живот и се мъчеше да откри метод за поддържане на тежестта, който в действителност работи.

Тя призна, че в предишното се е борила с йо-йо диета, тъй че избра да промени диетата си и да се подложи на стомашен ръкав през септември 2022 година в NHS. Поради интервенцията тогава тя тежеше 15-о, само че се бореше да отслабне повече, без значение какво опитваше, тъй че тя отиде за ревизиран байпас през март 2024 година

След като загуби 11 стоуна 10 фунта, Иси сподели, че хората се отнасят към нея по друг метод, като й се усмихват и държат вратата отворена за нея, потвърждавайки, че тя има „ привилегия за кльощава “.

„ Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР