Сливенското село Тополчане ликува след победата на Божидар Андреев! Eвропейският

...
Сливенското село Тополчане ликува след победата на Божидар Андреев! Eвропейският
Коментари Харесай

Семейството на Божидар Андреев платило тока, за да види титлата

Сливенското село Тополчане ликува след успеха на Божидар Андреев! Eвропейският първенец по повдигане на тежести беше посрещнат през днешния ден със сълзи на наслада от майка си, от близки и другари, споделя .
Прочетете още
Първата прегръдка, несъмнено, е за майката, отгледала европейски първенец. Двукратният отличник на Стария континент постави на гърдите ѝ тежкия орден, извоюван часове по-рано в зала " Арена София ".

" Защото мама е единствената жена, която обичам най-вече ", не крие шампионските си сълзи Андреев.

Израснал в махалата на сливенското село Тополчане, Божидар остава обвързван със фамилията си. Печели европейската купа на рождения ден на умрелия си брат.

" Вярвах, че ще победя, тъй като дадох това заричане на хора, които не са измежду нас и го направих поради тях. Хората не знаят, че би трябвало да се лишиш от доста неща, с цел да постигнеш това, което би трябвало. Тренирам всеки божи ден и вардя килограми ", сподели още исполинът от Тополчане пред бТВ.

Семейството му живее в ограничения. Нямат ток, само че през вчерашния ден го заплащат с последните си пари, с цел да гледат европейското състезание.

" Успяхме, платихме тока, видяхме го по какъв начин подвига и се гордеем доста с него ", благополучен е братът Илия Андреев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР