Сливен. Цената на парното в Сливен ще се увеличи, но

...
Сливен. Цената на парното в Сливен ще се увеличи, но
Коментари Харесай

Инж. Павлин Костов, ТЕЦ - Сливен: Цената на парното в Сливен ще се увеличи, но няма да надхвърли пределните суми, посочени в сключените индивидуални договори

Сливен. Цената на парното в Сливен ще се усили, само че няма да надвиши пределните суми, посочени в подписаните самостоятелни контракти с локалната Топлофикация. Това заяви пред Радио " Фокус " - Сливен изпълнителният шеф на сдружението инж. Павлин Костов.

По думите му, от ТЕЦ-а вършат всичко допустимо, услугата която оферират да бъде на налична цена.

„ Крайният размер се дефинира от КЕВР, само че ние вършим всичко допустимо услугата, която предлагаме да бъде на допустима за клиентите ни цена ”, разясни още инж. Костов.

„ С настъпващата икономическа рецесия ние също изпитваме съществени усложнения. Разходите ни фрапантно се подвигат, като главната част от тях са свързани с доставката на горива. Въпреки всичко сме обезпечени с горива за сезона, имаме подписани контракти с снабдители. Цената, която даваме към нашите крайни консуматори е съобразена с няколко съществени фактора, като един от тях е способността на нашите съграждани да понасят сметките, които ние предоставяме “ добави още той.

Увеличението ще влезе в действие от 1 декември или от 1 януари, съгласно решението на КЕВР.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР