Сливен. Благодаря на всички потребители на услугите на Топлофикация Сливен,

...
Сливен. Благодаря на всички потребители на услугите на Топлофикация Сливен,
Коментари Харесай

Инж.Костов, Топлофикация Сливен: С общи усилия в тези трудни времена изготвяме бързо и коректно фактурите

Сливен. „ Благодаря на всички консуматори на услугите на Топлофикация Сливен, които вършат самоотчет и съзнателно подават електронно показанията на техните уреди посредством специфичния модул в нашата интернет страница “ обърна се към клиентите на Топлофикация Сливен изпълнителният шеф инж. Павлин Костов.

Думите му идват вследствие на това, че от началото на отоплителния сезон Топлофикация Сливен вкара нова форма за доклад на самостоятелните разпределители, както и на водомерите на техните клиенти. От няколко месеца специалистите на сдружението приканят клиентите да подават всеки месец показанията на уредите си по електронен път.

„ Във време на пандемия, когато би трябвало да съблюдаваме обществена отдалеченост и е целесъобразно да не сътворяваме мотиви за скупчвания, взехме решение да разработим модул за самоотчет. С новата функционалност на нашата интернет страница освен улесняваме потребителите, а по едно и също време с тях и нашите чиновници, които правят и проучват данните от докладите, с цел да изготвят правилно фактурите за месечното ползване на всеки клиент. С общи старания в тези сложни времена изготвяме бързо и правилно фактурите. “ разяснява инж. Костов.

Директорът подсети, че с цел да извърши самостоятелно доклада на уредите в жилището си, клиентът би трябвало да попълни празните полета в модул „ Самоотчет “ на интернет страницата на Топлофикация Сливен.

„ При натискане на бутон „ Самоотчет “ биваме препратени към страница, където би трябвало да попълним абонатен номер, и данни за уредите във всяко едно помещение – номер на уреда, свидетелствуване на уреда, помещение, в което е инсталиран. Цялата процедура е доста бърза и улеснена. Искам да обърна внимание, че при разпределителите на радиаторите настоящата стойност за потреблението е изписана единствено с числа, а при водомерите се записват единствено черните числа, които демонстрират изразходваните кубици. “ изясни инж. Костов за клиентите, които към момента не са се възползвали от опцията за подаване на самоотчет по електронен път, като ги прикани да го създадат през сегашния месец.

„ Процедурата е лесна и лишава единствено няколко минути “ сподели инж. Костов.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР