Следвайте Гласове в ТелеграмМинистърът на туризма Илин Димитров покани милиардера

...
Следвайте Гласове в ТелеграмМинистърът на туризма Илин Димитров покани милиардера
Коментари Харесай

Министър Илин Димитров кани Илон Мъск в Туитър да види Белоградчишките скали и най-старото злато в света

Следвайте " Гласове " в Телеграм
Министърът на туризма Илин Димитров предложения милиардера Илон Мъск да посети България. Поканата бе отправена в " Туитър " (собственост на Мъск - бел. ред.) и " Facebook ", след като най-богатият човек в света показа и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен " Белоградчишките скали ". 

" Бях сигурен, че това е в Elden Ring (фентъзи видео игра - бел. ред.) ", написа Мъск под фотографията, която е дело на българския фотограф Владислав Терзийски и бе споделена от акаунта @Anc_Aestetics.

В своя коментар на реакцията на Мъск министър Димитров написа:
" Скъпи, Илон, Снимката е от България!

Каня Ви да видите това място (Белоградчишките скали). Ние разполагаме с доста други неповторими забележителности, като една от тях е и най-старото обработено злато в света, което е намерено у нас.
Елате да ги видите! "
По-късно в обява във Facebook министърът на туризма написа:
" Г-н Мъск си хареса фотография на Белоградчишките скали в обществената му мрежа.
Ами... какво ни остава друго, с изключение на да го поканим да ги види онлайн, да се увери какъв брой са красиви (не единствено те) и вероятно да го почерпим с ракия/българско вино. 
А господин Терзийски ще наградим за дългогодишните старания да демонстрира хубостта на страната ни. 
След информация се оказа, че МТ е работило с господин Терзийски и негови фотографии са употребявани като фрагменти за обществените ни мрежи.
От такива инфлуенсъри имаме потребност ".

 
22 Ное 20228122 Ное 20225622 Ное 202222622 Ное 2022209122 Ное 202218522 Ное 2022847КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022208019 Ное 202260918 Ное 2022189824 Sep 20222867
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР