Следвайте Гласове в Руските удари по цивилна инфраструктура в Украйна

...
Следвайте Гласове в Руските удари по цивилна инфраструктура в Украйна
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Руските удари по цивилна инфраструктура са чист терор

Следвайте " Гласове " в
Руските удари по цивилна инфраструктура в Украйна са военни закононарушения и чист гнет, съобщи през днешния ден ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент. Тя означи, че задачата на тези дейности е украинците да останат без отопление и вода, оповестява кореспондентът на Българска телеграфна агенция в Брюксел Николай Желязков.

По нейните думи съветският президент Владимир Путин води енергийна война. Най-добрият отговор на изнудването с газовите доставки е в единството и съпричастността, добави Фон дер Лайен.
Тя регистрира, че по отношение на септември предходната година съветските газови доставки за Европейски Съюз по тръбопроводи са намалели с 80 на 100. Не се поддадохме на това изнудване, устояхме и би трябвало да се гордеем, съобщи ръководителят на Европейска комисия. Фон дер Лайен регистрира, че тези разтърсвания водят до растеж на сметките за сила и понижаване на конкурентоспособността на европейските сдружения.
Сред вероятните решения Фон дер Лайен уточни страните от Европейски Съюз да купуват газ дружно и да споделят газ. Тя означи, че към момента са прекомерно малко двустранните съглашения сред прилежащи европейски страни за продан на газ, по тази причина се постанова Европейски Съюз да вкара наложителни правила.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР