Следвайте Гласове в .Бившият началник на Генералния щаб на британските

...
Следвайте Гласове в .Бившият началник на Генералния щаб на британските
Коментари Харесай

Бивш шеф на британския Генщаб призова да се внимава при събирането на разузнавателна информация за Украйна

Следвайте " Гласове " в.
Бившият шеф на Генералния щаб на английските въоръжени сили (2006-2009 г.) Ричард Данат прикани управлението на страната да внимава при събирането на разследващи данни за Украйна. В коментар, публикуван снощи на уеб страницата на, той уточни нуждата от отбягване на произшествия като този на 29 септември над Черно море, оповестява ТАСС.

Както през вчерашния ден удостовери британският министър на защитата Бен Уолъс, един от съветските изтребители Су-27 е изстрелял ракета в непосредствена непосредственост до английски разследващ аероплан RC-135 Rivet Joint, „ извършващ рутинни патрули “ в интернационалното въздушно пространство над Черно море.
„ Ако ние предоставяме информация и разследващи данни на украинците – и още веднъж наблягам, че не е моя работа да злоупотребявам с това – е належащо да действаме с изключителна нерешителност и акуратност при потреблението на подобаващия капацитет. Подобни операции би трябвало да бъдат секрети, да се отхвърлят елементарно и учредени на правилото на неопределеността ", сподели Данат. Според него, подкрепяйки Украйна, Обединеното кралство би трябвало да внимава да не дава на Русия мотиви за нарастване на мащаба на специфичната интервенция. " Инцидентът над Черно море би трябвало е последният в нашите стратегически планове и дейности “, добавя бившият шеф на Генералния щаб на Англия.
По думите на Бен Уолъс, той е разискал случая с съветския министър на защитата Сергей Шойгу. Според ръководителя на английското военно министерство инспекция, осъществена от съветските управляващи, е посочила, че ракетата е изстреляна от Су-27 по простъпка. Както написа Данат, Лондон е постъпил вярно, като е „ приел обяснението на Русия “ и е решил да не ескалира обстановката.

 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР