Следват много турболентни моменти, в които президентът Румен Радеив ще

...
Следват много турболентни моменти, в които президентът Румен Радеив ще
Коментари Харесай

Кольо Колев: БСП иска да се повози на авторитета на Радев

Следват доста турболентни моменти, в които президентът Румен Радеив ще бъде от водещите политически играчи. Радев желае по-широка поддръжка, а Българска социалистическа партия желае да се повози на неговия престиж. Така вижда разпределението на силите преди изборите на 4 април социологът Кольо Колев, който гостува в „ Офанзива с Любо Огнянов “ по NOVA NEWS.

По думите социолога политическата опция включва и Българска социалистическа партия, само че освен те. Опозицията не е в положение да вземе властта.

"Има две други възможности – без ГЕРБ и с тях. Алтернативата на ГЕРБ е необятна коалиция, която може да включва Българска социалистическа партия, само че няма да ръководят сами ", разяснява Колев.

Събеседникът на медията уточни още, че поръчката на Радев за втори мандат е била всичко друго, единствено не и непредвидена.

“Много се развличам по какъв начин се чудят за какво ненадейно Радев разгласи желанието си за втори мандат, а в действителност няма нищо по-очаквано. Би било смешно хората да бъдат сюрпризирани. Нищо по-естествено няма ", посочи Кольо Колев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР