Следващото поколение на пикапа Voolkswagen Amarok ще бъде разработено съвместно

...
Следващото поколение на пикапа Voolkswagen Amarok ще бъде разработено съвместно
Коментари Харесай

Ford помага на Volkswagen за следващия Amarok


Следващото потомство на пикапа Voolkswagen Amarok ще бъде създадено взаимно компанията Ford. Това излиза наяве от подписаното сред двата производителя съглашение. Освен за изработката на товарната машина, те ще си сътрудничат и в региона на самостоятелните системи за придвижване на колите, оповестява Automotive News.

Според информацията, идващият VW Amarok ще излезе на пазара през 2022 година, като в основата му ще бъде платформата на настоящето потомство на Ford Ranger. Нейното потребление ще разреши на немската компания да редуцира значително разноските си по разработка и производството на модела.

Освен върху изработката на пикап, двата производителя ще съсредоточат старания и върху основаването на още няколко лекотоварни автомобила. Също по този начин Ford и Volkswagen ще си сътрудничат в региона на безпилотните машини. За задачата, двете компании ще основат взаимно дружество за разработка и произвеждане на системи за самостоятелно ръководство. Договорът би трябвало да бъде подписан до 2 месеца.

В новата компания Ford и Volkswagen ще имат идентичен дял, като ще вложат по 1,1 милиарда щатски $. С това съдействието сред двата автомобилни колоса няма да завърши. От Ford се надяват да получат достъп до платформата на Volkswagen за електрически коли MEB, като договарянията не престават. На новото шаси американците ще основат транспортни средства за пазарите в Европа и Китай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР