Следващият филмов проект на Мартин Скорсезе ще събере на едно

...
Следващият филмов проект на Мартин Скорсезе ще събере на едно
Коментари Харесай

Де Ниро и ди Каприо в нов филм на Скорсезе

Следващият кино план на Мартин Скорсезе ще събере на едно място невероятните Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. Филмът ще носи заглавието  Killers of the Flower Moon  ( " Убийците на пълнолунието " ) и е акомодация на престъпния разказ на Дейвид Гран, написан по същинска история. 

Killers of the Flower Moon е шестият план, който събира Леонардо ди Каприо с Мартин Скорсезе, като потвърждава, че звездният  от „ Авиаторът “, „ Вълкът от Уолстрийт “ и „ От другата страна “ освен че е един от най-успешните в Холивуд, само че занапред има с какво да ни изненада.  

Автор на сюжета е Ерик Рот, който e работил по филми като, " Вътрешен човек ", " Странният случай на Бенджамин Бътън "  и " Форест Гъмп ", за който получава " Оскар " за приспособен сюжет през 1995 година Екранизацията на книгата на Дейвид Гран споделя за всеобщите убийства и жестокости против индианците в Оклахома през 20-те години на предишния век. По това време племето осейдж открива нефтени находища по земите си, само че ползата към естествените благосъстояния води до невиждани жестокости и избиване на локалното индианско население. Това се счита за първия случай на ликвидиране, по който работи ФБР, като съгласно официалните документи смъртните случаи на индианци са най-малко 20, само че Гран допуска, че техният брой е доста повече. Авторът счита, че зад убийствата стои локалният скотовъд Уилям Хейл, в ролята на който ще се превъплъти Робърт де Ниро.

Снимките ще стартират напролет на 2020-а, откакто Скорсезе приключи, който събира на едно място Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и Харви Кейтел. Ди Каприо пък все още е ангажиран с промотирането на последния филм на Куентин Тарантино, в който си партнира с, Ал Пачино и.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР