Следващия месец ще навърша шест години трезвеност“, каза актьорът от

...
Следващия месец ще навърша шест години трезвеност“, каза актьорът от
Коментари Харесай

ЧУДО! Чарли Шийн е трезвен от 6 години

„ Следващия месец ще навърша шест години трезвеност “, сподели артистът от „ Двама мъже и половина “ Чарли Шийн, пиянде номер 1 На Холивуд. „ Сега имам доста пореден метод на живот. Всичко обвързвано със уединен татко, който отглежда 14-годишни близнаци. ”

Дългогодишната борба на артиста със зависимостта беше добре документирана. Всъщност той призна, че е „ обичал да пие от сутринта “ и постоянно е добавял „ скоч в кафето “.

В днешно време той се разсънва към 4:30 или 5 сутринта, с цел да научи рано новините, да тренира, да дава отговор на имейли и да помогне на децата си да бъдат готови за деня.

„ След това събуждам децата и им оказвам помощ със утринната им рутина – в случай че можете да я наречете рутина “, пошегува се 58-годишният мъж.

Шийн, който споделя близнаците с някогашната си брачна половинка Брук Мюлер, също е татко на дъщерите Сами и Лола от някогашната си брачна половинка Дениз Ричардс, както и щерка Касандра от приятелката си от гимназията Пола Профит.

Шийн сподели, че е решил да изтрезнее, след като се е отрекъл от обещанието, което е дал на щерка си, до момента в който е бил пийнал.

„ Една заран бях не запомнил, че щерка ми има уговорена среща, до която бях заречен да я закарам, а вече бях изпил няколко чашки този ден “, спомня си той.

„ Така че трябваше да се обадя на моя другар Тони, с цел да ни закара. Докарахме я там в точния момент, само че това ми разруши сърцето, тъй като тя беше на задната седалка и можех просто да кажа, че си мислеше: „ Защо баща не кара? “ Така че се прибрах у дома и седях с това до края на деня. И на идната заран просто стопирах. "

Шийн - който споделя, че се е отказал от опиатите доста преди да се откаже от бутилката - означи, че това не е елементарен развой.

„ Мисля, че първият месец бях като, ще му дам един месец, просто да видя дали ще се усещам по-добре и дали общуването ми с тези, които са най-близки до мен, ще се усъвършенства “, разсъждава той. „ И го направиха. И аз си споделям, добре, ще опитвам още един месец. И тогава получих сцепление. Имах инерция. ”

Той добави: „ Имаше неотложно доказателство, че това е страната, на която би трябвало да бъда. Вече не можех да го отхвърлям. ”

Сега, когато се усеща удобно в своята трезвеност, артистът е готов да се завърне в Холивуд, след като видял по какъв начин „ репутацията “ му се разпада след скандалния му провал през 2011 година

„ Гордея се с изборите, които направих, и измененията, които направих, с цел да пребивавам живот през днешния ден, който в никакъв случай няма да наподобява като тази неразбория “, сподели той за предходното си аз.  " Това беше някаква извънземна версия на мен. "

През март 2011 година Шийн - който беше най-добре платеният артист в малкия екран по това време - беше уволнен от хитовия сериал " Двама мъже и половина ", след като пусна серия от нецензурни изявления.

И въпреки всичко десетилетие по-късно Шийн призна, че съществено съжалява за забележките, като сподели, че „ опиатите или остатъчните резултати от опиатите “ са го предиздвикали да работи толкоз безотговорно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР