Следващата зима няма как да не дойде. Затова отново ще

...
Следващата зима няма как да не дойде. Затова отново ще
Коментари Харесай

Hankook предлага нови зимни гуми - Winter i cept RS3

Следващата зима няма по какъв начин да не пристигна. Затова още веднъж ще са ни нужни къси спирачни пътища на заснежените пътища и положително ръководство на заледените и мокри настилки. Новият Hankook Winter i cept RS3 би трябвало да предложи още повече сигурност за всички елементарни компактни модели и компактни SUV коли.

Използвайки нови микро ръбове, разработчиците съумяха да усилят региона на раменете на Winter i cept RS3 спрямо предшественика i cept RS2, като по този метод усъвършенстваха както сцеплението, по този начин и страничната опора при завиване на сняг. Новият извърнат V профил и новите 3D ламели също по този начин обезпечават по-стабилно прекъсване и по-къс спирачен път на заснежени пътища.

Разработчиците на Hankook са подобрили твърдостта на профила за повече сигурност при заледени пътища. Вътрешните проби демонстрират, че блоковете на протектора са по-твърди с един % хоризонтално и три % отвесно спрямо Winter i cept RS2.

В допълнение към необятните V-образни профилни канали, обособените блокове на повърхността са пресечени и от дребни канали. Това разрешава на водата да се оттича бързо и рискът от аквапланинг е доста понижен. Новоизползваната, припокриваща се W шарка на протектора също поддържа този резултат и по този метод разрешава по-добро ръководство при дъжд, съгласно производителя.

Нова примес от материали, основана на естествени смоли, съумява да понижи износването и в това време да усили спирачния резултат. Следователно Winter i cept RS3 разрешава до седем % по-къс спирачен път на мокри пътища и към момента предлага до 10 % повече пробег от своя предходник. Новата примес от материали също по този начин обезпечава усъвършенствана връзка сред гумата и пътя, което понижава приплъзването и също по този начин усилва пробега.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР