Следва поредната история на успеха. Загубата на пчелите е едно

...
Следва поредната история на успеха. Загубата на пчелите е едно
Коментари Харесай

„България те иска“: Сергей Петров и дигитализираното пчеларство

Следва следващата история на триумфа. Загубата на пчелите е едно от огромните международни екологични провокации, а нашите сътрудници от „ България те желае “ ни срещнат с един българин, чиито бизнес хрумвания и софтуерни нововъведения целят да извърнат тази статистика към по-добро.

Снимка: bTV

Сергей Петров е следващият образец за това, че огромната смяна би трябвало да стартира първо от нашия кошер. Мисията на екипа му е да основава технологии за запазване на пчелите.

„ Беше ми доста забавно, че пчелите не взимат решения на йерархична конструкция, а вършат това, което е най-добре за колонията. За страдание обаче множеството обстоятелства в интернет пространството са не за това по какъв начин се гледат пчели, а какъв брой доста от тях измират по целия свят и до какви последици води това “, описа той.

Снимка: bTV

Това го предизвика да намерения по какъв начин пчеларството може да се цифровизира.

През 2013 година прекарва 10 седмици в НАСА, учейки за модерните технологии и тяхното приложение за добър резултат върху цялото човечество.

Снимка: bTV

Чрез работата си съумява да съчетае двете свои пристрастености – технологията и природата.

„ Даваме на пчеларите технология, която им оказва помощ да схванат по какъв начин се усещат техните пчели и по какъв начин да се грижат за тях, с цел да имат оптимално здраве и работливост “, добави Сергей.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР