Следите в небето, които понякога се оцветяват на слънчевата светлина

...
Следите в небето, които понякога се оцветяват на слънчевата светлина
Коментари Харесай

Опасни ли са Chemtrails или всичко е един голям абсурд

Следите в небето, които от време на време се оцветяват на слънчевата светлина и могат даже да се считат за ентусиазъм за някои създатели, най-често са следите, които самолетите с големите си мотори оставят в атмосферата. Свикнали сме да ги виждаме и доста постоянно, даже дребните деца с интерес гледат самолетите, които се носят като мудни охлюви във въздуха и на практика със същата скорост чертаят небето. Преди доста години, това в действителност беше извънредно развлечение, въпреки всичко тогава и самолетите не бяха толкоз доста. Днес това занятие е изгубено, заради простата причина, че към този момент приказваме за Глобално стопляне, за разнообразни промени в климата и даже за съществуването на теории на конспирацията, които най-вероятно сте виждали.

Един от най-забавните парадокси е оня миг, в който мнозина пишат, че самолетите хвърлят „ тежки метали и ваксини “. Разбира се, подозираме, че малко на брой са повярвали на тази концепция, още повече, че към момента не сме забелязали съществуването на ваксина, която да се движи във въздуха и да ни „ заразява “, само че когато човек търси сензация, свободата на интернет може да помогне, освен това много бързо. Преди да се впуснем в тях, дано обърнем малко внимание на обстоятелствата, тъй като науката може да изясни всичко, стига да има човек, който просто желае да влага времето си в тази посока. Какво се случва на доста метри надморска височина?

Реактивните мотори пускат доста парещ въздух в атмосферата и тъй като водните изпарения са второстепенен артикул на изгарянето, въздухът става извънредно мокър. А на сходна височина е към -40 градуса по Целзий. Като прибавим и неналичието на налягане, изпуснатите газове остават диря. Все отново от тях излиза парещ, мокър въздух в доста студено пространство и изпаренията водят до конденз. Целият този материал излиза с изключителна скорост от самия мотор и в следствие стигаме до оня миг, в който се оформя кристализиран лед. Малките кристалчета оформят облаци и остават след мотора. Тоест, всичко, което в миналото сте виждали високо в небето е дребни облаци с лед, които в следствие на слънцето се разтапят и изчезват. Представете си оня миг, в който просто издишвате въздух през зимата, в този момент си представете, че сте на няколко километра във въздуха и дробовете ви могат да обработват по няколкостотин квадратни метра въздух. Ефектът обаче ще бъде същият.

Ако времето е малко по-влажно, следите в атмосферата остават по-дълго, в случай че е изсъхнало, най-вероятно ще бъдат по-дълго време в небето, тъкмо затова и лятото обръщаме повече внимание на тези следи. Добре, само че дано не забравяме, че до момента в който вие ще изпуснете единствено въглероден диоксид, самолетните мотори пускат и други детайли, които не са изключително потребни, само че постоянно, когато има горене, оставят и други химикали и тъкмо те не са изключително потребни за природата. Това ни дава прословутата доктрина за химичните следи или британското „ chemtrails “. Все отново високо в небото, никой не може да знае сигурно какво в действителност се пуска в атмосферата. За едно сме сигурни, не са спринцовки с ваксини.

Не си представяйте имунизацията като детайл, който може да се пусне като изпарение, в случай че можеха, то най-вероятно нямаше през днешния ден да имаме зелени коридори. Само няколко комерсиални полета могат да имунизират цялото население, само че с цел да приказваме за сходни парадокси, би трябвало да не познаваме микробиологията, химията и фактът, че това, което може да се изсипе върху нас, стартира да се трансформира доста високо в атмосферата. Макар и дълго време да се желаят доказателства, нито един конспиратор не може да ги предложи, най-малко до момента в който не пристигна коронавирусът и всички не се обърнаха към мистиката, с цел да настояват, че самолетите са пренесли тази болест. До някаква степен можем да кажем, че са прави, световният свят и самолетите съумяха да превозят повече пасажери и бързо да разпространят болестта, само че нищо повече, т.е. заплахата е била вътре в самия аероплан, а не при моторите.

С този теоретичен анекдот са се занимавали хора от Харвард, които с лекост задават следния въпрос: в случай че едно държавно управление пуска токсини от самолета, с цел да понижи популацията, то тогава каква е гаранцията, че вятърът няма да донесе тази отрова и до тях? Ето една версия, която не сте чували. Според някои конспиратори, моторите пускат бариеви соли, с цел да могат да обезвреждат радарите и по този метод при нахлуване, да не разрешат на една страна да може да се пази. Интересното е, че оцеляхме Чернобил, само че се тормозим за самолетите. Има едно оръжие, което се употребява, само че в следствие е неразрешено с една от многото конвенции. Това за манипулирането на климата. През 50-те години на предишния век, Англия в действителност съумява да пусне в небето сол, изсъхнал лед и сребърен йодид и по този начин съумява да сътвори дъждове. Години по-късно ще приказваме за Haarp системите, които употребяват йоносферата, с цел да ревизират дали ще разреши по-добра връзка сред радарите, с цел да основат колкото се може по-точна радарна система.

Британският опит в действителност съумява и основава потоп, който взима жертви, тъй като в едно село покрай Девън се изсипват порои, които никой не е очаквал, взимат се жертви и доста скоро приключват инспекциите, като едвам през 2001 година признават за нанесените вреди и за жертвите. Ето и още една забавна стратегия. Има летателни апарати, които могат да изтърван по този начин наречените детайли за затварянето на озоновия пласт. Програмата е публична и тествана, като продължава с години, само че имайте поради, че сходни опити не се правят с комерсиалните полети, изисква се доста по-сериозно съоръжение. Имайте поради и нещо друго, направени са единствено проби, всички останали опити се организират в лабораторна среда, която е затворена. При всички останали опити има процедури, които се показват на разнообразни научни симпозиуми и едвам след единодушието на организации като Европейски Съюз, стартира и използването им. Означавали всичко това, че самолетите са изцяло безвредни?

Не, прочее нищо не е безвредно, когато употребява горене, това включва вашата камина, автомобилът ви и даже електрическият автомобил ви, който след време се озовава в гробницата при доста други, тъй като батериите не са чак толкоз лесни за преработване. Проучване на NASA демонстрира, че за интервала от 1975 до 1994 година има повишение на температурите в Съединени американски щати, които са разследване точно на изгорелите газове високо в атмосферата, това също не би трябвало да ни изненадва. Една по-надеждна позиция ни демонстрира, че авиацията в действителност е виновна за повишението на температурите, само че нищо повече или най-малко това е информацията, която имаме. Ако обърнем внимание на някои от обстоятелствата, можем да видим, че нормално, когато Европа става хазаин на някои забавни спортни формати, тогава доста страни употребяват системи, с които да спрат дъждовете и в случай че имаме вяра на трендовете, може би това лято ще бъде много дъждовно и ще закъснее, най-малко до някакво време.

Снимки: Wikipedia

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР