СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър Нова

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър Нова
Коментари Харесай

Нови разкрития за убитата Кети: Изплува името на нейна съдружничка в бл.619 в Люлин и мистериозен мъж, свързан с панамски офшорки

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Кадър Нова тв

Министерство на вътрешните работи има версия за жестокото ликвидиране в Нови Искър. Все още обаче няма обвинен.

Ясно е към този момент, че никой от убитите не се е самоубил. Разследващите считат, че закононарушението е поради бизнеса на фамилията.

В бунар в гората над Нови Искър е намерено тялото на 44 годишната Кети Кюхова. Тя беше единствената от фамилията, за която се предполагаше, че е жива.

На метри от кладенеца проверяващите намират и фамилния джип. Не е ясно дали дамата  се е качила непринудено в него или е качена принудително. Разследването продължава.

В същото време се разбра, че Кети е родом от Своге. Тя приключила е 137-о СОУ “Ангел Кънчев ” в столицата , а висшето си обучение е приключила в Техническия университет в София, прецизира Нова телевизия.

Още през вчерашния ден стана ясно, че  преди години тя е основала компания - „ Деви Ке “ дружно с още две дами. Дружеството е записано на адрес в столичния квартал „ Люлин “ . Проверка на  в. „ Монитор “  сподели, че апартаментът преди години е бил благосъстоятелност на друга от съдружничките във компанията – Десислава Спасова. Именно поради дълг на последната сега върху дяловете на „ Деви Ке “ има натрапен запор. Десислава и Кети пък били съседки и живеели врата против врата в „ Люлин “. Убитата, щерка й Нанси и майка й Елена живели дружно в апартамент в бл. 619 в столичния жк „ Люлин “ преди десетина години, описа техен комшия. Мъжът ги разказа като елементарни хора, не личало да са с благоприятни условия. Комшията бе безапелационен, че Кети не се е женила и в блока не са виждали там да живее бащата на Нанси. Кети била другарка с живеещата в отсрещния апартамент Десислава Спасова. Жената се развела и отглеждала сама сина си Вилиан.

Съседите от входа в никакъв случай не са чували двете дами да имат обща компания и са безапелационни, че никой от жилищата им в никакъв случай не е бил настоящ офис. Хората не можаха да си спомнят с какво са се занимавали двете дами, нито пък какви са били специалностите им. Те обаче си спомниха, че продали жилищата си почти едновременно и даже че последвали препродажби. Никой не знае къде са отишли да живеят. Сега в жилището на Кети живее самотна жена, а в този на Деси – семейство. По документи обаче жилището се води благосъстоятелност на мъж, чийто съучастник пък е обвързван с сдружения, благосъстоятелност на панамски офшорки. Засега обаче комерсиалната активност на Кети обществено не се свързва с разстрела на семейството.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР