След завършването на настоящата кампания, треньорът на Берое - Николай

...
След завършването на настоящата кампания, треньорът на Берое - Николай
Коментари Харесай

Берое привлича чуждестранен треньор за новия сезон

След завършването на актуалната акция, треньорът на Берое - Николай Киров, ще напусне поста си, а клубът ще се насочи към ново начало с задграничен експерт. Отборът от Стара Загора се надява, че този ход ще способства за възобновяване на отбора след неубедителните представяния през последните сезони.

След напускането на Петър Хубчев в средата на есенния полусезон, Берое назначи Николай Киров, само че не съумя д реализира значителен прогрес и тимът още веднъж е в последната група на изпадащите в efbet Лига.

Сега в клуба се разискват няколко имена на вероятни претенденти за поста на нов ментор, като се чака решението да бъде взето до края на седмицата. Възможността за привличане на задграничен треньор е съществено обсъждана, като това би дало нов подтик на тима.

В същото време, Берое търси и вложители, които да подкрепят финансово клуба. Текущите акции са в ръцете на фенско съдружие, само че диалозите с задгранична компания за придобиването на мажоритарен пакет акции са в напреднал стадий. Очаква се, че този вложител ще пристигна със собствен личен старши треньор, което би означавало ново начало за тима.

Въпреки спекулациите за вероятното завръщане на Петър Хубчев, наподобява това няма да се случи, защото има други варианти пред някогашния народен селекционер. Сред тях е и тимът на Арда, където се спряга и името на Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР