След заседанието на Съвета по външните работи на ЕС унгарският

...
След заседанието на Съвета по външните работи на ЕС унгарският
Коментари Харесай

Петер Сиярто: С 13-ия кръг санкции на ЕС срещу Русия няма да се насърчи мирът

След съвещанието на Съвета по външните работи на Европейски Съюз унгарският министър на външните работи Петер Сиярто съобщи, че всички детайли от 13-ия кръг от наказания на Европейски Съюз против Русия, които накърняват ползите на Унгария, са били анулирани, само че този проект не води до мир в Украйна, а е просто лицемерна мярка.

По думите на Сиярто единствената причина за новите наказания е да се регистрира, че Европейски Съюз е направил нещо във връзка двегодишнината от спора сред Русия и Украйна. Сиярто уточни още, че Европейски Съюз продължава несполучливата политика, която вреди на конкурентоспособността на Европа. Унгария отхвърли да взе участие във военните помощи за Украйна, тъй като те ще удължат спора.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10345Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед12935Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед16881Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед34498Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед42274Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374288Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252089Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед230436Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113620Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95355Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениРумен Петков17678

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР