След заседание на германския канцлер Ангела Меркел с ръководителите на

...
След заседание на германския канцлер Ангела Меркел с ръководителите на
Коментари Харесай

Ангела Меркел: Правилата за социалната дистанция в Германия се удължават до най-малко 3 май

След съвещание на немския канцлер Ангела Меркел с ръководителите на 16-те немски федерални провинции, стана ясно, че разпоредбите за обществена отдалеченост в Германия се удължават до минимум 3 май, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Но някои магазини ще могат да възобновят работа още идната седмица.

След срещата, Меркел разяснява, че в Германия досегашните ограничения са довели до " нежен промеждутъчен триумф " в битката с епидемията. Тя добави, че провинциалните държавни управления предлагат на жителите си да носят защитни маски, до момента в който пазарят и са в градския превоз. Ето за какво управляващите като цяло предлагат носенето на маски.

Канцлерът добави, че на учебните заведения в страната ще бъде позволено да възобновят работа поетапно от 4 април. Меркел разгласи и намаляване на рестриктивните мерки, което ще се изрази с отваряне на някои магазини от 20 април. Тя разясни, че става дума за магазините, които са с повърхност от по-малко от 800 квадратни метра.

Събиранията на доста хора, като да вземем за пример спортните прояви или концертите остават неразрешени минимум до 31 август, съгласно документ, направен от канцлерката и водачите на 16-те провинции и предаден на пресата. Меркел увери, че лечебните заведения в страната не са претъпкани. Тя обаче сподели, че към този момент няма да има религиозни служби.

Меркел разясни, че по-нататъшните облекчения на разпоредбите ще зависят от това по какъв начин се развива темпът на разпространяване на болестта. Канцлерът заяви, че в този момент управляващите работят по приложение за следене на хората, инфектирани с ковид.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР