След задкулисните сблъсъци в управляващата коалиция между П-тата на Кирил

...
След задкулисните сблъсъци в управляващата коалиция между П-тата на Кирил
Коментари Харесай

Прокопиев и Слави Трифонов поделиха БНТ - Асен Григоров става шеф, Камен Во - програмен директор

След подмолните конфликти в ръководещата коалиция сред П-тата на Кирил Петков, Има Такъв Народ на Слави Трифонов и копоя на Румен Радев - Бойко Рашков, кой да лапне Българска национална телевизия, разногласието се позволи с изключителното подпомагане на Министерство на вътрешните работи. И поради сполучливото караштисване сред хората на шоумена и кикиджиите.

Това научи ПИК от чудесно осведомени източници от средите на ръководещите.

Спорещите страни са си стиснали ръцете на паритетен принцип. Генерален шеф ще стане Асен Григоров, директна креатура на олигарха Иво Прокопиев, който е кукловод на Кирил Петков и Асен Василев на върха на страната.

Григоров беше и началник на проваления му ефирен план RЕ:TV, който безславно банкрутира. Преди това бе началник на пресцентъра на Съюз на демократичните сили, а в този момент е консултант на траспортния министър Николай Събев, само че се изявява по медиите като защитник на държавното управление на Просто Кики в качеството на публицист.
свързани новини52911преди 2 часа42711преди 3 часа
От протестърската 2020 година нататък Григоров пламенно се изявяваше в малкия екран на шоумена Слави - 7/8. Има и дълготраен опит на водещ в Българска национална телевизия.

В новата си битност на общоприет шеф на държавната телевизия той ще се занимава с мейнстрийма, т.е., с политическата част на внушенията.

Програмната част пък ще бъде поверена на различен кадър на Слави Трифонов, по-известен като сполучлив комедиант - Камен Воденичаров. Той ще стане програмен шеф.

След днешния колосален гаф на Министерство на вътрешните работи с набеждаването на заканилите се да стачкуват пожарникари, че притеглят против възнаграждение престъпен контингент за митингите си, възможностите на представителя на Министерство на вътрешните работи шефа - Явор Симов, да оглави Българска национална телевизия внезапно са се сринали.
свързани новини112213преди 5 часа
Симов вкара в непоносим срам шефката на кабинета на Кирил Петков и негова говорителка Лена Бориславова, известна в последно време като Гуглена, да заяви една безусловно подправена вест за престъпните попълзновения на недоволните пожарникари.

Впоследствие се оказа, че тя е объркала митингите и не става дума за тези на пожарникарите, а за проведените за 23 февруари митинги от Костадин Костадинов против зеления документ. Оказа се обаче, че фалшив информацията й е подадена точно от Явор Симов, който се изживява като алтер его на Бойко Рашков и от време на време даже държи по-яростни речи от него и хвърля още по-зловещи обвинявания наляво и надясно.

В края на тоя властови срам самият Рашков се опита да го замаже на умишлен брифинг с оправданието: " Нямаме никакви опасения, че митингът на синдиката на Министерство на вътрешните работи ще наруши публичния ред. Станала е неточност, имаме поради за митингите в сряда, а не за тези на Министерство на вътрешните работи ".

Но пък Кирил Петков бе заставен да се срещне с недоволните и да им се извинява.

Тъй или другояче, звездата на Явор Симов, който също има стаж в Българска национална телевизия, да оглави държавната телевизия изведнъж залезе и позволи в консенсусна форма разногласието за бъдещото й управление сред Прокопиев и Слави в интерес на Асен Григоров и Камен Воденичаров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР