След впечатляващата си поява за вечерта на филмовите награди с

...
След впечатляващата си поява за вечерта на филмовите награди с
Коментари Харесай

Изненадващата трансформация на Лейди Гага на Оскарите

След впечатляващата си поява за вечерта на филмовите награди с тоалет на Versace от есенната им сбирка за 2023 Лейди Гага излезе за осъществяването си на сцената със семпла ежедневна визия и напълно без грим.

Ако яркият грим и дръзки тоалети, обувки и аксесоари са нещо, което чакаме от изпълнителката, то несъмнено решението й да облече показаната единствено преди два дни на ревю в Лос Анджелис впечатляваща рокля на стилната къща, бе верният ѝ избор, с цел да притегли вниманието на фотографите.



За прочувственото си осъществяване на сцената на Dolby Theatre Лейди Гага обаче се появи безусловно неузнаваема!

Въпреки че до последно се очакваше изпълнителката да не може да участва на церемонията, с цел да показа номинираната за най-хубава истинска ария Hold My Hand от саундтрака на „ Топ Гън: Маверик “,  появяването ѝ без грим и с скромен тип с тениска и скъсани дънки несъмнено бе един от запаметяващите се моменти на вечерта.

Lady Gaga’s full performance of “Hold My Hand ” at the #Oscarspic.twitter.com/6PlwFVDFtG
— Gaga Throwbacks - Fan (@ThrowbacksGaga) March 13, 2023
„ Написах тази ария с моя другар BloodPop в мазето на моето студио “, сподели Лейди Гага представяйки песента „ Това е надълбоко персонално за мен и мисля, че всички имаме потребност един от различен. Нуждаем се от доста обич, с цел да вървим през този живот и всички от време на време имаме потребност от воин. Има герои на всички места към нас на непретенциозни места, само че може да откриете, че можете да бъдете собствен личен воин, даже в случай че се чувствате разрушени вътрешно. “
    View this post on Instagram           
A post shared by (@gagassine)

Още една преживелица сложи акцент на наличието на Лейди Гага на звездната вечер. Певицата бе наречена  „ воин “, тъй като се втурна да помогне на фотограф, който се препъна по време на фотосите на към този момент бежовия килим предшестващ церемонията на 95-ите награди " Оскар ".

Lady Gaga stops to help photographer who fell at the #Oscars. pic.twitter.com/4w4MNCO89X
— Pop Base (@PopBase) March 13, 2023
Изпълнението на Гага последва Дейвид Бърн, пробното трио Son Lux, номинираната за Оскар актриса Стефани Хсу, които извършиха This Is A Life от   " Всичко на всички места едновременно ". Фронтменът на групата Talking Heads носеше прословутите хотдог пръсти от кино лентата за представянето.

Son Lux, Stephanie Hsu and David Byrne perform ‘This Is A Life’ from ‘Everything Everywhere All at Once’ at #oscars2023#oscars#oscars95

pic.twitter.com/sZmXTY9Ee7
— #Oscars2023Updates (@FarOutCinema) March 13, 2023
Вижте Риана, песента победител и още - на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР