След внезапното и крайно решение на Полина да се разведе

...
След внезапното и крайно решение на Полина да се разведе
Коментари Харесай

Съдба: Поли оставя Благо на улицата, той няма къде да живее

След неочакваното и извънредно решение на Полина да се разведе с Благой, наподобява че някогашният футболист ще изпадне в мъчно състояние. Откакто двамата подписаха брак единствено преди година, в мрежата се спекулираше, че Джизъса се е оженил за нея по сметка. Все отново тя е щерка на заможни родители с хотелиерски бизнес във Велинград. 

Поли обаче се оказа момиче с темперамент и надалеч не остави спортистът да я остави поради друга, а приключи любовните си връзки с него инфарктно бързо. И макар че както съвсем всички някогашни половинки на Джизъса и тя си татуира името му и изглеждаше като че ли ще е идната, която ще го подари с дете, по този начин и не стигнаха до решението да имат бебе. А знаем, че Благой има стаж в бащинството. 
                             

Двамата минаха под венчило, само че като че ли даже и бракът не можа да накара Поли да се влюби. По всичко проличава, че Благой не бърза да отпадне от " Сървайвър " и да се прибере в България освен поради обстоятелството, че ще би трябвало да се разведе, само че и тъй като ще би трябвало да си потърси ново жилище.

                             

Говори се, че той живее при Полина и няма апартамент на лично има, нямал даже кола, само че това не е доказана информация. Някои даже се майтапят, че след края на шоуто може би ще заживее при новооткрития си другар и бивш зложелател, с който се сдобриха в " Сървайвър " - Георги Валентинов. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР