След вчерашния публичен старт на вече откритата война между Румен

...
След вчерашния публичен старт на вече откритата война между Румен
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Кирил Петков замаза положението след старта на войната му с Румен Радев - пак обвини Булгаргаз за високите цени на газа

След вчерашния обществен старт на към този момент откритата война сред Румен Радев и проксито му Кирил Петков сякаш поради българската позиция за участието на Северна Македония в Европейски Съюз, Просто Киро замазва гафа на днешното съвещание на държавното управление си.

Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) би трябвало да ревизира дали общините харчат бюджетите си транспарантно. Това съобщи министър председателят Кирил Петков при започване на постоянното държавно съвещание.

Заседанието на министрите ще е разграничено на две елементи: постоянно и оперативно. Във втората част ще бъдат разисквани проблемите на общините, които не могат да си разрешат да платят сметките си за ток, както и в целокупност обстановката с високите цени на газа и електричеството.
свързани новини129229преди 5 часа119547преди 17 часа
Петков изрази подозрения, че общините в усложнения харчат средствата по бюджетите си по транспарантен метод и заподозря нередности. Според него случая с уличното осветяване в столицата подплътява думите му с обстоятелства.

" Трябва да се осъществят инспекции от АДФИ, с цел да сме сигурни, че харченията са направени по най-прозрачния метод. ", акцентира той.

По време на съвещанието вътрешният министър Бойко Рашков ще показа отчет за напредъка по следствието към " Булгаргаз ".

" Видяхме, че очевидно има съществени позволени нарушавания, с цел да има тези високи цени на газа ", безапелационен бе Кирил Петков.

Той увери, че оттук-насетне българският консуматор няма да заплаща цената за направени волно или несъзнателно неточности.
свързани новини94164преди 14 часа
В рамките на съвещанието министърът на защитата Стефан Янев ще показа настоящи вести към рецесията Русия-НАТО. Министрите ще обсъдят и точните политики на България в границите на Френското европредседателство.

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР