След възходите и паденията на 2021 г., едва ли някой

...
След възходите и паденията на 2021 г., едва ли някой
Коментари Харесай

Филмите, които ни очакват през 2022г.

След възходите и паденията на 2021 година, надали някой може да каже с акуратност какво ни чака през 2022 година Единственото нещо, в което сме сигурни обаче, са новите филми на хоризонта, които си коства да прибавите към листата си за Новата година. Вълнуваме се, че седмото изкуство още веднъж си присвоява платното и прави по този начин, че след всеки филм светът ни да се уголемява още малко и да се откриват красиви гледки. Затова насочваме взор към заглавията, които 2022г. ни е подготвила в кошницата.

„ Не се тревожи, скъпа “ (Don’t Worry Darling)

Оливия Уайлд и нейния романс с Хари Стайлс се трансформира във водеша тематика на доста таблоиди. Но не позволявайте на тази дребна детайлност да ви отклони от обстоятелството, че Уайлд има действителният късмет да е гласът на ново потомство режисьори. Флорънс Пю и Хари Стайлс са в основните функции на младо и щастливо семейство от 50-те години, което се настанява в градче в калифорнийската пустиня, където животът наподобява прекомерно прекрасен, с цел да е истина. Телената мрежа на обстоятелствата обаче сочи, че съмненията им са изцяло действителни.



„ Ticket to Paradise “

Тази година имаме удоволствието да забележим тандема Джордж Клуни и Джулия Робъртс на екран. Този път двамата ще се превъплътят в ролята на разграничени съпрузи, които  типично в наставнически дух се пробват да разубедят щерка си да не повтаря личната им неточност отпреди 25 години. Да, ние също предвкусваме сладостта на сантиментална комедия, която се задава на хоризонта. Премиерата е на 21 октомври.

 
               

„ Писък “ (Scream)

В последно време животът е задоволително заплашителен, с цел да се сещаме да гледаме сходни филми, но няма по какъв начин да не признаем, че в действителност има нещо удовлетворяващо в гледането на хорър в разгара на зимата. Ето за какво това обновяване на класиката в жанра идва тъкмо в точния момент. Компанията на Нийв Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет още веднъж е тук след 25-годишна пауза, с цел да ни придвижи в типичния дух на 90-те, за който всички си спомняме с нотка носталгия.



„ Тя сподели “ (She Said)

Филмът е сниман по едноименната книга бестселър, написана от журналистките Меган Туохи и Джоди Кантър. Двете бяха отличени от Колумбийския университет с премията " Пулицър " в категорията за публицистика, откакто първи разкриха действията на Харви Уайнстийн през октомври 2017 година. Със сигурност ще му хвърлим по едно око. Най-малкото от почитание към все по-изтикваната в ъгъла проверяваща публицистика и нуждата да се уверим в силата на женския глас още един път.



„ Омъжи се за мен “ (Marry Me)

В случай че Джей Ло ви липсва на сцената, ще можете да я видите на екрана напълно скоро в занимателна сантиментална история. Във кино лентата ще проследим историята на музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума, който прави своя дебют в киното) и ще имаме опция да се насладим на музикалното им творчество.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР