След успеха на тийнейджърския филм през 2019 г., който отбеляза

...
След успеха на тийнейджърския филм през 2019 г., който отбеляза
Коментари Харесай

“Не се тревожи, скъпа” – филмът, който събра Оливия Уайлд и Хари Стайлс

След триумфа на тийнейджърския филм през 2019 година, който означи режисьорския дебют на Оливия Уайлд като глътка пресен въздух, насочваме взор към новия филмов откъс към идния “Не се тревожи, скъпа”.

На първо място няма по какъв начин да не проявим известна доза любознание към кино лентата, с помощта на който Оливия Уайлд и Хари Стайлс се преоткриха като сантиментална двойка. Отвъд тези заслуги обаче, лентата дава поръчка, че има достолепия, които да не подценяваме с лека ръка.
 Коалиционният съвет завърши без изказвания, решението е на Народно събрание 4 май 2022 | Около два часа продължи съвещанието на Съвета на ръководещата коалиция, на което се обсъждаше предлагането...
Още повече, че самата Уайлд показа, че за в работата си по кино лентата се е въодушевила от трилъри като емблематичните " Фатално привличане " и " Неприлично предложение ". Oсвен това, тя съобщи, че новата лента е „ любовно писмо към филми, които разкрепостяват границите на въображението “ като " Матрицата " и " Шоуто на Труман ".



В новия сантиментален трилър историята се завърта към двойка, която живее в собствен личен идиличен свят, скрепен с добре захаросани основи, които пазят от действителността. Алис (Флорънс Пю) и Джак (Хари Стайлс) са част от в пробен град, в който мъжете работят по свръхсекретния план Victoria, а дамите влизат в ролята на домакини за образец, които угаждат на всяко предпочитание на половинките си. Всичко обаче се трансформира, когато у Алис се пораждат известни подозрения, че зад този химеричен свят на идиличното предградие в жанр Степфордски съпруги се крие нещо неправилно. Никак няма да й бъде елементарно обаче да убеди останалите дами, чиято зоркост е надълбоко приспана и отхвърлят да й повярват.

" Искам да си визиите живот, в който имате всичко, за което в миналото сте мечтали. Не единствено материални неща като идеална къща и съвременна кола и топло и слънчево време, същинска обич, съвършен сътрудник, доверени другари. Склонни ли сте да пожертвате всички тези облаги в името на откриването на истината? ", пита Уайлд на CinemaCon 2022.

„ Не се тревожи скъпа “ дава поръчка за сантиментално кондензиран трилър, който има силата да замисли публиката за това какво в действителност желае в живота си. От фрагментите виждаме, че костюмите в лентата има с какво да ни впечатлят и ни потапят напълно в епохата, a фрагментите ни плъзгат по самия борд на психологическия трилър. Макар филмовият откъс да издава напълно малко от това, което следва да забележим, то е изцяло задоволително, с цел да ни убеди, че желаеме да разберем повече от историята и развръзката в комплицираните взаимоотношения. Премиерата ни чака през есента – на 23 септември, a ние нямаме самообладание!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР