След сигнал на съседка, канадската полиция откри телата на българката

...
След сигнал на съседка, канадската полиция откри телата на българката
Коментари Харесай

България Онемя! Изверг Уби Красимира Пейчиновска И Двете Й Дечица!

След сигнал на съседка, канадската полиция откри телата на българката и сина й, а щерка й бе откарана в сериозно положение в болница. Лекарите обаче не съумяха да я спасят. Най-голямата щерка на Красимира се избавила по знамение, защото не била у дома.

Съседката отишла за ревизира за какво Красимира не се появила на работа, само че била отпратена от мъж, кйто по-късно напуснал дома в черен пикап. Часове по-късно полицията в Ейджакс арестува 29-годишния Кори Фен в прилежащо предградие. Младият мъж имал двугодишна връзка с българката, само че месец преди да убие нея и децата й, двамата са разделили.

Бившата шефка на Красимира Пейчиновски разкри в изявление след тройното ликвидиране, че сътрудниците са забелязали " притеснителни сигнали " по време на връзката й с 10 години по-младия Кори Фен. Съседи описват, че той ходил всеки ден на фитнес и може да е взимал стероиди и други стимулиращи вещества. " Тя се е пробвала да се раздели с този човек, връзката не е вървяла. Тя не е желала да бъде по отношение на него. Той просто не й е давал този късмет. ", споделя една от приятелките на Красимира.

Бившата другарка на Кори пък сподели пред медиите, че той е " доста ревностен ".

Срещу Фен са повдигнати три обвинявания за преднамерено ликвидиране. С очевидно обрасла брада и дълга коса, мъжът прекара времето си в правосъдната зала с приведена надолу глава, надалеч от скамейките, на които седяха околните на убитите.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР