След седмица започва поредният сезон на ВИП Брадър. Продуцентите отново

...
След седмица започва поредният сезон на ВИП Брадър. Продуцентите отново
Коментари Харесай

Завесата падна: Всичко вече е ясно – това са звездите, които влизат в къщата на „ВИП Брадър“!

След седмица стартира следващият сезон на „ ВИП Брадър ”. Продуцентите още веднъж съумяха да прилапат едни от най-одумваните сега звезди. И до момента в който из медиите валят оферти кои ще са новите звезди, които ще заживеят под един покрив, ние от „ ШОУ ” ще разкрием огромна част от звездното съсловие на тазгодишния формат.
На 10 септември прага на най-одумваната къща ще прекрачат едни от най-обсъжданите сега персони от шоубизнеса. Както „ ШОУ ” писа преди няколко седмици, сензацията на сезона ще бъдат Николета Лозанова и Ники Михайлов, които ще разделят покрив с останалите съквартиранти цели две седмици. За подобен интервал е договорът им, след което ще си тръгнат, без да се борят за победа.
Определено ефирът ще бъде зрелищен и с присъединяване на враговете Нора Недкова и Валентин Кулагин, които участваха и в „ Черешката на тортата ” и подвигнаха рейтинга до небесата. Сега от екипа също са им приготвили клопки, с които да предизвикат кавги посред им.

Малолетната Сузанита също ще е част от продукцията. 15-годишната тийнсензация няма право да взе участие сама и по тази причина в Къщата влизат и нейните родители – фолк легендата Орхан Мурад и брачната половинка му Шени.
Ева Найденова, позната като Ева от „ Тоника ”, ще мери сили с младите представители от шоубизнеса. По проект тя трябваше да вземе присъединяване още в предишния сезон, само че в последния миг бе изместена от Марги Хранова. Сега Ева също била запаса, само че Нели Рангелова и Васил Найденов твърдо отказали и най-после продуцентите се спрели на дамата на Гого.
Сред ВИП съсловието в Къщата ще се появи и Стефан на Гала. Най-вероятно и самата Гала ще има някаква задача, откакто на нейно място в „ На кафе ” за известно време ще бъде Ева Веселинова. Говори се, че плевенчанката ще влезе в събирателния сезон, който започва незабавно след финала на „ Брадъра ”.

Бившият кадър на Нова тв Павел Владимиров също се е спазарил с продуцентите да подсети за себе си посредством присъединяване си. Фолкпевицата Таня Боева има желание да изплува от тинята и да възвърне кариерата си. Навила се да взе участие и да опише пред цяла България за проблемите с някогашния си мъж и заканите за похищение и побой. Люмила Филипова и Анита Мейзер също ще са измежду свадите участници тази година. В Къщата ще намерят място и още една двойка – Петко Димитров и Яна.
Събитията в Къщата ще се случват съгласно волята на дамите, а съквартирантите ще изпаднат в обстановки, които надвишават и най-смелите им мечти за прекарването, наречено „ ВИП Брадър ”. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надвиши всички упования тази есен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР