След седана и T-модела, Mercedes-Benz сега пуска All-Terrain на пазара

...
След седана и T-модела, Mercedes-Benz сега пуска All-Terrain на пазара
Коментари Харесай

Mercedes E-Class T-Model All-Terrain излиза на пазара - видео

След седана и T-модела, Mercedes-Benz в този момент пуска All-Terrain на пазара като третия вид на семейството E-Class със общоприетоо 4MATIC задвижване на всички колела и повишен луфт. E-Class T-Model All-Terrain следва продуктовата тактика на седана и T-модела.

В съпоставяне с предходното потомство общоприетото съоръжение на новата Е-класа е доста по-богато. Металната багра и изравнените дръжки на вратите, както и безключовото придвижване и интензивният помощник за отдалеченост Distronic са общоприети в Германия. Въздушното окачване Airmatic и програмата за шофиране отвън пътя са общоприети. Допълнителни практични елементи за шофирането отвън пътя включват офроуд екрана и „ транспарантния похлупак “ като част от 360-градусовата камера.

Елементите на офроуд дизайна включват специфичните брони и оптична отбрана против вклиняване в гланциран хром начело и откъм гърба. Отделната радиаторна решетка и тапицерията на калниците в матово мрачно сиво също акцентират характера на автомобила.



Подобно на клиентите на другите серии модели, купувачите на E-Class All-Terrain също се възползват от новата логичност на офертите. Тя включва постоянно търсени функционалности в поредните пакети Avantgarde Advanced и Avantgarde Advanced Plus, както и Exclusive Premium и Exclusive Premium Plus.

В началото на продажбите клиентите могат да избират сред дизел, бензин и за първи път plug-in хибрид. Цените стартират от 74 077,50 евро бруто за E 220 d 4MATIC. E-Class All-Terrain ще дойде при европейските дилъри през първото тримесечие на 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР