След сърдечен удар или преживян инфаркт или инсулт, благосъстоянието на

...
След сърдечен удар или преживян инфаркт или инсулт, благосъстоянието на
Коментари Харесай

5 фатални грешки на хора, преживели инфаркт

След сърдечен удар или претърпян инфаркт или инсулт, благосъстоянието на индивида се връща на първичното си равнище, нищо не го боли и животът последователно се връща към нормалния си ход. Развитието на медицината е такова, че след инфаркт животът може още веднъж да бъде естествен. Ако след 2-3 месеца слабостта, задуха, скокове на кръвното налягане, болката и дискомфортът в гърдите не престават, е належащо задълбочено проучване и премахване на аргументите, довели до такива отклонения, поучава zdrave.to.

Не постоянно е допустимо да се отстранен на цяло тези аргументи, само че все пак е значимо да разберете аргументите и да се опитате да коригирате обстановката. Хапчета след сърдечен удар се предписват не, с цел да се усъвършенства благосъстоянието на пациента, то ще бъде обикновено до идващия припадък, а с цел да се предотврати втори инфаркт, тъй като има риск вторият сърдечен удар да приключи съдбовно.

Според статистиката всеки 10-и пациент с изострен инфаркт умира през първите 7 дни от болестта, без значение от типа на лекуването. Силните рекомендации за лекуване и промени в метода на живот са ориентирани само към увеличение на продължителността на живота, понижаване на риска от неочаквана гибел и възстановяване на качеството на живот посредством попречване на развиването на сърдечна непълнота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР