След разпореждането на премиера министрите на :външните работи, на регионалното

...
След разпореждането на премиера министрите на :външните работи, на регионалното
Коментари Харесай

Четирима министри обявиха, че ще искат отделни срещи с президента, след като премиерът разпореди това

След разпореждането на премиера министрите на:външните работи, на районното развиване, на стопанската система и на образованието оповестиха, че ще изискат обособени срещи с президента Румен Радев.

При незабавна обстановка като офанзивата в Сирия е значима бързата реакция и е в пълномощията на държавното управление да излезе с позиция. Така вицепремиерът Екатерина Захариева отговори на рецензиите на президента, че българската позиция за Сирия не е била съгласувана с него: " Не виждам каква рецензия може да има и не виждам какъв е казусът. Бих приела тази рецензия, в случай че мнението на президента беше диаметрално противоположно и друго ".
Министърът на районното развиване Николай Нанков е подготвен да отговори на терзанията на Румен Радев по тематиките " саниране " и " пътно строителство ". От " Пътна инфраструктура " към този момент са изпратили на екипа на президента книга за пътищата в България с информация за предоставените и изпълнените прави. Нанков ще упорства за ясна позиция от президента дали програмата за саниране би трябвало да бъде спряна, или да продължи:  " Ние сме от светлата страна. Ние не сме от тъмната страна. Отдавна сме на сцената. Образно ще се изразя - към този момент е в нашите пълномощия и даже и тунелите започнаха да стават светли ".
Да осветлят президента по стопански въпроси са подготвени и от Министерството на стопанската система. Министър Караниколов е подготвен да изиска среща с президента Румен Радев:
" Ще бъде осведомен, че към този момент има 11 меморандума за основаване на индустриални зони и вложителите към този момент не гледат единствено към София, Пловдив и Стара Загора, а се насочват и към другите райони в България, в Северозападна България ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР