След раздялата си с Коко, Емилия претърпя пълна промяна. От

...
След раздялата си с Коко, Емилия претърпя пълна промяна. От
Коментари Харесай

На Коко Динев Не Му Се Вярва! Вижте Какво Се Случи С Фаталната Емилия Толкова Скоро След Раздялата!

След раздялата си с Коко, Емилия претърпя цялостна смяна. От това непретенциозно момиче с миловидно лъчение, тя се трансформира в същинска съдбовна дама. Разбира се, тази промяна не е обвързвана единствено със театралния й облик, а и с персоналния й живот.

В последните няколко месеца на изпълнителката на „ Калифорния “ се приписваха куп връзки, само че за никоя от тях не бе доказано. Въпреки това, мъчно е да повярваме, че Емилия, с сегашния си външен тип, няма мъж до себе си. Но пък, в случай че има, той едва ли ще остане изключително удивен от държанието й напоследък!

Емилия съумя да отслабне фрапантно след второто си раждане. Сега тя наподобява по-добре от всеки път и не се срами да го показва обилно. Докато бе дамата на Коко, деколтетата и късите поли съвсем не участваха в нейния дрешник. А в този момент като че ли в него няма място за друго!

Покрай свадите, певицата съумя да извлече дивиденти и за кариерата си. Разбира с,е увеличеният брой участия се дължи и на новото й амплоа на съдбовната жена. Сега рециталите й по нощните заведения не минават скучно и неенергично, а градусът на настроението и хормоните на присъстващите са до небето!

Причината е, че Емилия най-накрая е разкрила по какъв начин да бъде секси. Въпреки че първите й стъпки в тази нова за нея област са много плахи, тя несъмнено от ден на ден задобрява. Стегнатите си крайници показва обилно с къси рокли. А не по-малко стегнатият й бюст едвам се удържа да не се разлее от следващото много изрязано деколте, написа hotarena.net.

На едно то последните си участия Емилия даже реши да прибегне до много публикуван измежду колежките й трик – да си покаже силикона и зърната под транспарантна дреха. Определено търсеният резултат бе реализиран. А Коко Динев несъмнено се бие в главата…
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР