След раждането загубата на килограми за някои дами се случва

...
След раждането загубата на килограми за някои дами се случва
Коментари Харесай

5 лесни упражнения за плосък корем след раждането

След раждането загубата на килограми за някои дами се случва доста по-бавно, в сравнение с при други. Едно обаче е несъмнено, всички имат проблем с прибирането на корема.

Експертите са безапелационни, че това е най-трудната част при възвръщането на формата откакто се появи бебето. Понякога каквото и да вършим, по този начин и не съумяваме да забележим мечтаната талия. Фитнес треньорите обаче са безапелационни, че точно със следните извършения ще възвърнете бързо тялото си!

Коремна преса

 1

Няма по какъв начин да подминем добре познатата коремна преса. От легнало състояние, сложете ръце зад глава, сгънете краката в коленете на 90 градуса и започнете да вдигате раменете към коленете. Направете 3 серии от по 20 повторения.

Планк

 2

В последно време така наречен упражнение „ планк “ закупи все по-голяма известност. И има за какво! Само с няколко секунди до минута-две дневно, вие ще постигнете резултати, за които единствено можете да мечтаете. С него освен ще стопите паласките, само че и ще заздравите цялото тяло, ще укрепите долната част на гърба и бедрата.
Застанете в позиция за лицеви опори, със свити лакти под прав ъгъл. Тялото ви би трябвало да е изправено, образуващо права линия от главата до петите. Задръжте в тази позиция толкоз дълго, колкото съумеете!

Ножици

 3

Това упражнение е ужасно за долната част на корема, която при доста дами е най-трудна за стпяване. В легнала позиция, с ръце от двете страни на бедрата и леко повдигнати плещи, повдигнете крайници и започнете да ги кръстосвате един над различен в бързо движение. Направете 3 серии от по 20 повторения.

Вдигане на краката от лег

 4

Повдигане на крайници от лег се извършва елементарно. Лягаме на пода, слагаме ръцете си настрана от тялото с длани към пода и повдигаме двата крайници по едно и също време, като се стремим при придвижването те да останат събрани и да не ги сгъваме в колената. Опитваме се оптимално да натоварим коремните мускули. Правим 3 серии по 15 повторения.

Кръстосан планинар

 5

Застанете в позиция за лицеви опори, стегнете корема си, и изнесете лявото си коляно странично около десния си лакът, върнете в начална позиция и незабавно изнесете дясното коляно странично около левия ви лакът! Това е едно повтаряне, като всички 15 повторения се извършват без спиране сред тях.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР