След пускането на дуета Galaxy S9, следващото флагманско устройство на

...
След пускането на дуета Galaxy S9, следващото флагманско устройство на
Коментари Харесай

Дизайнът на Samsung Galaxy Note 9 бе представен в концептуално видео

След стартирането на дуета Galaxy S9, идващото флагманско устройство на Samsung е Galaxy Note 9. През последните няколко седмици се следи нарастване на слуховете и осведомителните течове, съсредоточени върху моделите от серията Galaxy Note от последващо потомство.

Наскоро устройството беше видяно в GeekBench, след което се появиха и догатки, че Note 9 може да бъде пуснат по-рано, в сравнение с Note 8 предходната година (например, през юни тази година). Днес Ви предлагаме да се запознаете с концептуалния дизайн на Galaxy Note 9, показан във видео от DBS Designing.



DBS Designing е прочут със своите концептуални видеа, които демонстрират дизайни на идните смарт телефони от разнообразни компании. Дизайнерите демонстрират, че Note 9 ще предложи дизайн, отличаващ се от Galaxy Note 8. Моделът, както е показано на видеото, наподобява по-квадратен, макар стъкления панел начело и откъм гърба. Дизайнът на стилуса също е изменен и той би трябвало да обезпечава по-цветни разновидности за избор. Съотношението на страните се отклонява от формата на предшественика си, защото Note 9 наподобява по-широк и малко по-тесен, най-малкото в тази идея.

В сходство със спецификациите, Galaxy Note 9 е оборудван с 6,3-инчов Super AMOLED екран с QHD + резолюция и с съвсем незабележими рамки по краищата. Концепцията също загатва за съществуването на сензорен скенер за пръстови отпечатъци, вграден под екрана на Galaxy Note 9, макар че тази функционалност към момента не е доказана.



Очаква се, че устройството ще излезе под Android P и ще има версия с 8 GB оперативна памет. Говори се също, че Galaxy Note 9 има по-голяма батерия от предшественика си. При това, телефонът ще има по-тънка структура от Galaxy Note 8, чиято дебелина е 8,5 мм.

Въпреки, че това е концептуално видео и дава някаква визия за външния тип на Galaxy Note 9, ние въпреки всичко би трябвало да изчакаме малко, с цел да забележим действителният дизайн на Note 9.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР