След проведени десетки разговори с Аресгаз, Булгартрансгаз, Държавна инспекция по

...
След проведени десетки разговори с Аресгаз, Булгартрансгаз, Държавна инспекция по
Коментари Харесай

Възстановяват подаването на газ до обществените сгради в Добрич

След извършени десетки диалози с " Аресгаз ", Булгартрансгаз, Държавна ревизия по механически контрол - Варна и София и Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР), Народният представител на област Добрич Албена Симеонова реализира преразглеждане на дните, в които Добрич ще остане без газ.

Без подозрение, реакцията на учебните управления провокира разстройства в фамилното всекидневие на учениците. Още по-затруднени се оказаха родителите на деца в предучилищна възраст, които щяха да си останат три дни вкъщи.

В резултат на безотказно гледище от страна на Симеонова, изпълнителен шеф на Булгартрансгаз одобри причините и разпореди прекъсването на газа да стане в сряда, само че да продължи единствено 24 часа.

Спирането на газа, авансово оповестено в града, се постанова един път на 10 години за профилактика на преносните и разпределителните газопроводи и на оборудванията, инсталациите и уредите за природен газ (НУБЕПРГСИУПГ). Било е планувано за м. юли, само че Булгартрансгаз са трансформирали датите за ноември, без да се съобразят с работните дни и сезонните температури.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР