След претърпяната тежка операция за смяна на тазобедрената става, Стефан

...
След претърпяната тежка операция за смяна на тазобедрената става, Стефан
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Малко ме е страх от инициативния комитет на Мая Манолова

След претърпяната тежка интервенция за промяна на тазобедрената става, Стефан Данаилов ще е още довечера на сцената във Варна. Бях малко зашеметен като взех решението да се върна на сцената, тези прелестни доктори малко ме ошашавиха. Така че ще играя още довечера.

Боли, ще ме боли дълго време време, не клякай, не сядай. То огромен кокал се счупи. огромно нещо. Помня по какъв начин се протегнах да си взема медикаментите и по-късно ми заиграха краката и вместо да ходя, те стопираха, сподели в изявление за Би Ти Ви огромният артист.

Реших. че ще играя довечера и идната, ще играя и в Русе и след това отивам отново малко при чичо лекар. В болничното заведение, в която лежах, с такава обич са ме гледали хората, та чак не ми се тръгваше. Лекарите не бяха съгласни да играя и аз съм се подписал, че поемам цялата отговорност. Луда глава ли съм, не знам, само че адреналинът ми работи и оказва помощ. Усетя ли публиката, не помня и болежка и всичко.

Наблюдавам процесите доста деликатно, сподели Данаилов във връзка на локалните избори. Тук в София обстановката е комплицирана. Състезават се две хубави дами, умни и друго изморени. Фандъкова наподобява изтощена, рутината си споделя думата. Харесвам я, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея, ясно за какво.

Навремето на Мая Манолова аз й споделих, че не става за президент. Но я считам за най-удачното ни предложение за кмет на София.

Но има един проблем. Аз се тревожа от екзалтирани дами. При предходните избори Елена Йончева прекали с остротата и негативизма. И Корнелия Нинова прекали.

Плаша се малко от инициативния комитет на Манолова. Кресливи са. Те са младежи, които са доста остри и напрягащи, а тя е склонна да поеме това, да не вземе да оглави това кряскане, сподели още Данаилов. Аз трябваше да вляза в този предприемчив комитет, само че не са ме канили и няма да вляза, сподели още Данаилов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР