След поредната интрига от страна на ИТН парламентаризмът направо загреба

...
След поредната интрига от страна на ИТН парламентаризмът направо загреба
Коментари Харесай

Манолова: ИТН и ГЕРБ са като ансамбъла по синхронно плуване

„ След следващата конспирация от страна на Има Такъв Народ парламентаризмът напряко загреба дъното. Поразителен синхрон сред дейностите на Има Такъв Народ и ГЕРБ, те са като отбор по синхронно плуване. Включи се и основният прокурор “. Така ръководителят на парламентарната група „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова разяснява стартиралата от Спецпрокуратурата инспекция по проблема „ Татяна Дончева “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Държавното обвиняване се самосезира след телевизионно изявление на Радостин Василев от Има Такъв Народ, в което юристът изнесе данни за провела се среща сред него и Дончева, състояла се в адвокатската му адвокатска фирма, на която заместник-председателката на Народното събрание му е намеквала за разединение на народни представители, негови съпартийци.

„ Спецпрокуратурата не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70-те млн. такса „ успокоение “ от хазарт, нито за теча от Държавния запас, където 1 звук гориво е потопен в земята. Не ревизира и 10-те млн. $, преведени без съображение от ВМЗ в посока Сърбия, а се самосезира по, публикувани от депутати от Има Такъв Народ “, съобщи в коридорите на Народното събрание Манолова.

Според нея е показателно, че прокуратура се самосезира против Татяна Дончева, защото тя е едно от остриетата в Народното събрание, искащи закриването на Спецсъда и Спецпрокуратурата, каквато законодателна самодейност към този момент тече.

„ Това е дъното. Изводите ще си направи всеки, поради синхронът и подаването на топката сред Има Такъв Народ, ГЕРБ и основния прокурор “, разяснява още Мая Манолова.

Още от ПОЛИТИКА:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР