След поредицата от виртуални церемонии, тази на наградите Оскар“ беше

...
След поредицата от виртуални церемонии, тази на наградите Оскар“ беше
Коментари Харесай

Най-красивите тоалети от червения килим на наградите Оскар

След поредицата от виртуални церемонии, тази на премиите „ Оскар “ беше една от най-дългоочакваните, защото номинираните имаха опция да участват онлайн и да преминат по същински червен килим. Това направи и 24-годишната българка, която беше измежду най-ослепителните дами на вечерта, като този път тя се появи в тоалет на Louis Vuitton.

Изключително красива беше и Аманда Сейфрид, облечена в Armani Prive, която беше номинирана в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля дружно с Мария, само че нито една от тях не съумя да грабне статуетката. Затова пък съумяха да допринесат за това церемонията да бъде по-бляскава. Въпреки това липсваше онази помпозност, която сме привикнали да виждаме в предходните години и сигурно липсваше наличието на някой от най-големите холивудски звезди.
               

Кери Мълиган прикова погледите с рокля на Valentino, а на италианската марка беше заложила и Зендея. В тоалети на Louis Vuitton видяхме още и южнокорейката Юн Ю-джун, както и Реджина Кинг, до момента в който Марго Роби не изневери на. Вайола Дейвис пък беше в тоалет на Alexander McQueen.
               

, която завоюва в категорията за най-хубав режисьор, пък мина по аления килим с кецове, което не беше изненада, защото и на предходните церемонии по време на виртуалните включвания тя предпочиташе да бъде в по-небрежен жанр.  
               

Хали Бери в Dolce & Gabbana
               

Анджела Басет в Alberta Ferretti
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР