След победата на Иван Юруков, талантливият актьор ще се изправи

...
След победата на Иван Юруков, талантливият актьор ще се изправи
Коментари Харесай

Иван изправен пред най-необичайния образ в „Като две капки вода“

След успеха на Иван Юруков, надареният артист ще се изправи пред най-необичайния облик, който Бутона на шанса му сервира от началото на сезона. Шарл Азнавур ще бъде сменен от не какъв да е, а колоритният български артист Милко Калайджиев с песента „ Шушана “.

„ Милко е различим със стила, придвижванията си и несъмнено, песните, които стават известни за феновете на всички стилове – едни ги харесват, други гледат на тях с комизъм. Иван ще би трябвало да даде воля на страстите и най-много на това безпределно чувство за развлечение “, разясняват педагозите в паметното шоу за преобразявания.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ БОРИСЛАВ ЗАХАРИЕВ КАТО ЕМИЛ ДИМИТРОВ И КОНСТАНТИН КАТО СИЛВИЯ КАЦАРОВА И ОЩЕ

Софи Маринова ще сбъдне една от фантазиите си – да бъде самия Васил Найденов. „ Още преди началото на шоуто скрито се надявах да ми се падне. Минаха толкоз огромни имена, а в този момент се задава едно от най-важните за мен! “, декларира Софи, която се вълнува от облика и оценката на огромния български реализатор.

В понеделник вечер в ефира на NOVA още веднъж ще заблестят разнородни превъплъщения и същински звезди. Златка ще влезе в облика на Фърги, а Константин ще запее национална ария в обичайната носия за облика на Бинка Добрева. Марги Хранова ще бъде Мадона, а Гери-Никол ще разбере какво е да си Краля на рока като Елвис Пресли. Боби Захариев ще напомни занимателното и носталгично звучене на Лея Иванова, а Славин ще се възползва от препоръките на Марги Хранова в своето видоизменение в огромната българска певица.

Следете Фейсбук страницата на предаването и уеб страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на „ Като две капки вода “ във Vbox7, а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР