След отминалите избори и видимия отлив от БСП към формацията

...
След отминалите избори и видимия отлив от БСП към формацията
Коментари Харесай

Социалист с остра позиция: Румен Радев работи задкулисно с цел заличаването на БСП

След отминалите избори и забележимия отлив от Българска социалистическа партия към групировката на Кирил Петков, който Румен Радев стартира последните месеци, социалисти са възмутени от протичащото се. Вчера лидерката в оставка Корнелия Нинова за първи път разкри за напрежението сред нея и Радев, както и това, че кандидат-президентът, който алените поддържат, в действителност работи против тях. На същото мнение е и Васил Стоянов, който е общински консултант в Нова Загора, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия. В своя позиция той показва остро мнението си, че Радев работи подмолно с вътрешната опизиция на партията за да я заличи. Оказва се, че мнението на социалистът по никакъв начин не е се харесало на секретаря на Румен Радев, Димистър Стоянов, който взема решение, че тези въпроси не би трябвало да са обществени, а да се вземат решение на „ Дондуков “ 2, където и кани Васил Стоянов.

Ето какво написа Васил Стоянов:

ВРЕМЕ Е ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА! РУМЕН РАДЕВ РАБОТИ ЗАДКУЛИСНО С ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ В Българска социалистическа партия С ЦЕЛ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!

ЗАСТАВАМ ПЛЪТНО ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА В БИТКАТА И СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО. НАПРАВЕТЕ Гражданско отделение И ВИЕ!

БЯХ ПРИВИКВАН В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ ДЯСНАТА РЪКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛИХ ПУБЛИЧНО В КОМЕНТАР ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАЛ Българска социалистическа партия!

Това може да се обособи като модела Радев- приучване и заплашване на инакомислещите посредством който се разрушава и подчинява вътрешно Българска социалистическа партия. Типичен мутренски метод.

Имам сърце и обичам Българска социалистическа партия и по тази причина няма по какъв начин да гласоподавам за индивида, който се желае да унищожи социалистическата партия.

Затова в неделя няма да упражня своето право на избор!

Поздравявам Корнелия Нинова, която през днешния ден отвори тематиката за връзките с Румен Радев. Всички социалисти мълчахме прекомерно дълго с едничката цел – да се резервира спокойствието и единството. Чашата преля и пристигна време да си кажем истината!

След като на няколко пъти си позволих(как не ме е срам) обществено да разясня обстоятелството, че Радев прави изменничество към социалистите по доста способи с мен се свърза основния секретар на президентството Димитър Стоянов. Общо 3 пъти – един път в мнения към пост на страницата на „ Лице в Лице “ и още 2 пъти на персонални известия бях привикван в президентството, с цел да си приказваме за въпросното изменничество. Дипломацията не ми е мощна линия, само че колкото и това да беше замаскирано като другарска угриженост в действителния свят се пояснява като приучване и опит за операция.

Е, господа този път се объркахте! Нито ще предам Корнелия Нинова, нито ще обърна тил на Българска социалистическа партия – партията, която нося в сърцето си! Моята партия!

Въпросът е там, че аз даже не съм единствения привикван на “Дондуков” за промиване на мозъка и сякаш загрижено конфигуриране срещу Българска социалистическа партия. Имам информация за още няколко индивида, които са били викани и притискани. От съображения за сигурност, а и тъй като държа на думата си няма да загатна имената им, защото съм им го заречен. Не обичам да приказвам празни приказки и по тази причина ще ви покажа на скрийншоти по този начин общителните „ предложения “ да си приказваме за ПРЕДАТЕЛСТВОТО!

Не одобрих тези предложения по няколко аргументи. Нека отбелязвам и главното: НЕ съдебна експертиза ПРОДАВАМ! Политиката би трябвало да е открита пред обществото, а не да се показва, посредством приучване по офиси и кабинети!

Не наемам съответните партийни органи с тази позиция. Отново споделям, че това е персонално мнение!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР