След огромния успех на Tiger King и Keep Sweet: Pray

...
След огромния успех на Tiger King и Keep Sweet: Pray
Коментари Харесай

Филмът на Netflix за Джон Макафи ни обещава една луда престъпна езда

След големия триумф на Tiger King и Keep Sweet: Pray and Obey, престъпните документални филми са най-хубавото от Netflix в този миг, а  Running with the Devil: The Wild World of John McAfee наподобява ще продължи тази наклонност. Страницата на Джон Макафи в Wikipedia е задоволително неуместна, тъй че можете сами да си визиите невероятните подиуми, които предстоят да забележим в този филм.
Кой в действителност е Джон Макафи?
Джон Макафи е роден през 1945 година в база на американската войска в Глостършър. Израстнал във Вирджиния, той получава бакалавърска степен по математика и видимо пред него стои ослепително бъдеще. В своите ранни години за малко е работил по галактическата стратегия “Аполо ” за НАСА, а по-късно е асоцииран и с компании като Lockheed и Xerox.

Ужасен да открие съществуването на компютърните вируси, Макафи основава първия антивирусния програмен продукт, който тормози и до ден сегашен нашите компютри. Първи по рода си, софтуерът жъне изключителен успех и предстоящо прави своя адаш необикновено богат. През 1994 година Макафи напуща McAfee (компанията, която самичък е създал), само че последствията от творението му не престават да го тровят и по-късно. Когато Intel придобива компанията през 2010 година и я преименува на „ Intel Security “, McAfee споделя, че е „ безпределно признателен на Intel, че са го освободили от тази ужасна връзка с най-лошия програмен продукт на планетата “.

Самият той, основателят на антивирусния програмен продукт McAfee, качва в мрежата вирусното видео “Как да деинсталирате McAfee Antivirus! ”, с което способства за славата си на извънредно чудноват човек.
Какво още е основал?
След напускането на личната си компания пионерът в киберсигурността пробва редица инициативи, като вложение в биткойн и основаване на резистентен на хакване телефон.

" Нито едно не е толкова обсъждано, колкото политическата му кариера. "

Застъпвайки се за криптовалутата и декриминализирането на марихуаната, Макафи несполучливо се кандидатира за президент на Либертарианската партия два пъти, през 2016 година и 2020 година

 
               Но какво незаконно откриваме в историята му?
Ето всичко, което знаем за " Running with the Devil: The Wild World of John McAfee " до момента.

През 2012 година Макафи има мощен конфликт с управляващите, които дълго време търсят връзката му с убийството на Грегъри Фол, негов комшия в Белиз. Вярвайки, че полицията ще го убие, той бяга в Белиз и Гватемала. Според резюмето, документалният филм ще покаже „ записи и изявленията с пионера в антивирусния технологии и дезертьор от закона Джон Макафи “. Трейлърът също по този начин ни разкрива, че управляващите са го преследвали освен поради връзката му с ликвидиране, само че и поради тайните, които е придобил посредством основания от него шпионски програмен продукт.

След като по някакъв метод се измъква от обвинявания в ликвидиране, падението на Макафи идва, когато той е бил задържан в Испания за неплащане на налози в продължение на четири години и е бил открит мъртъв в затворническата си килия, преди да може да бъде екстрадиран назад в Съединени американски щати.

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР