След одобрено от съда споразумение, постигнато с Окръжна прокуратура –

...
След одобрено от съда споразумение, постигнато с Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Oсъдиха албанец за контрабанда на 33 кг хероин в Русе

След утвърдено от съда съглашение, реализирано с Окръжна прокуратура – Русе, осъдиха албански жител за контрабанда на 33 кг хероин, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Обвиняемият Е. С. се призна за отговорен за това, че за интервала 04. - 05.03.2018 година в гр. София без съответно позволение придобил и държал до гр. Русе, за разпространяване, високорисково наркотично вещество – хероин, с тегло 33, 877 кг., на стойност 1 355 080 лв., като предмета на закононарушение е в изключително огромни размери. На 05.03.2018 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Дунав мост ” – гр. Русе, направил опит без съответно позволение да придвижи през границата на страната на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Дунав мост ” – гр. Русе – трасе “Изход ” високорисково наркотично вещество - 33, 877 кг., хероин, на стойност 1 355 080 лв., като предметът на закононарушение е в изключително огромни размери и казусът е изключително тежък и опитът му останал незавършен по независещи от волята му аргументи. Престъпления по член 242, и по член 354а от Наказателен кодекс.

Осъден е на седем години и шест месеца отнемане от независимост при непоколебим режим и 200 000 лева санкция.

По искане на прокуратурата лицето е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Предметът на закононарушението -33 484,35 грама хероин и лек автомобил „ Фолксваген “, послужил за осъществяване на закононарушенията се лишават в интерес на страната.

Одобрено от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР